Головна
» Архів новин

Дизайнер Світлана Калініченко, яка працює в жанрі арт-фешн, влаштувала закритий показ своєї колекції “Без назви”. Арт-фешн - напрям ще не надто популярний в Україні, однак глядачі по-достоїнству оцінили експерименти дизайнерки-мисткині.



Наталка Карпа (співачка): “Я взагалі вважаю, що арт-культура, арт-покази, вони надзвичайно цікаві, вони дуже перспективні, і за ними майбутнє. Якісь певні елементи, можна однозначно використовувати в своєму гардеробі щодня, це буде цікаво”.
Кожна модель представляла окремий образ. За словами дизайнерки, колекція творилась на одному диханні. Використовувались лише натуральні тканини - вовна, гіпюр, шифон, шовк тощо.
Світлана Калініченко (дизайнера): “Хотілося показати в першу чергу, що мода буває не тільки одноманітною, з моделями, але вона буває різноколірною, різноплановою, з різними людьми. Тому що у мене в показі не бере участь не одній професійній моделі, це все мої друзі, ці люди знайомі, просто красиві дівчата, які так само можуть чудово виходити і показувати одя ... Читати далі
Просмотров: 1062 | Дата: 28.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Його називають поетом модних подіумів у Франції, що створює унікальні речі для унікальних жінок. Одяг під брендом дому моди Christophe Le Bo яскраво відображає блискучу та пристрасну сутність молодої сучасної жінки. Родом із Бретані, з театрального середовища, дизайнер став справжнім мандрівником разом із успіхом його колекцій у найдинамічніших столицях світу: від Парижа до Монте-Карло, через Лозану, Москву, Нью-Йорк.


Сукні Крістофа Ле Бо пронизані ароматом невловимої насолоди, він створює жіночні, елегантні та витончені моделі, коли тканини приносять задоволення багатством шовку та мережива. Ніжні пастельні кольори рожевого, бежевого перетворюють моделі на справжню палітру імпресіонізму. Дизайнер демонструє прихильникам нескінченні можливості крою.  



Джерело http://www.lvivfashionweek.com
Просмотров: 1121 | Дата: 23.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


З колекцій Fresh Fashion видно, що всі молоді дизайнери уважно стежать за трендами і хочуть реально продавати речі. Відкривала показ Ірина Красильникова з колекцією Sin, дівчина з історією стиліста і учасниця проекту ProFashion. Сама дизайнерка позиціонує свій одяг як вбрання для золотої молоді, хлопців і дівчат, ще занурених в себе після вчорашньої вечірки, розслаблених, але які точно знають, що вони хочуть у цьому житті. Концепція втілена через усі відтінки синього кольору – від блакитного металік, холодного синього до глибокого темного майже фіолету. В жіночій частині колекції Ірина експериментувала з формами і об'ємом, міні-сукні з пальтових тканин на бретелях з облягаючим ліфом і гіпертрофованими широкими спідницями, модні прямі міні-сукні дизайнерка теж не оминула, подекуди декоруючи їх шифоновими смужками. Особливість чоловічої частини колекції – чисті лінії, вільний крій, акцентовані плечі.


Тетяна Андрейченко два роки співпрацює з продюсерським центром Music Motors як стиліст, на її совісті багато образів артистів у кліпах. Ідея створити повноцінну дизайнерську колекцію прийшла в дві голови – Тетяни і генерального продюсера Musi ... Читати далі
Просмотров: 951 | Дата: 20.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Одним із найочікуваніших показів Тижня розпочався останній день UFW. «Нові імена» – це завжди цікаво і дуже непередбачувано. Цього разу молоді талановиті показали нам дуже комерційні колекції, більшість форм та силуетів яких ми однак вже десь бачили – дещо не вистачало того нового дихання, якого зазвичай очікуєш. Проте суворо судити дебютні колекції ми, звісно, не можемо – дуже непросто перемогти на старті. Подивимось, що буде далі!



Відкривала «Нові імена» «скандинавська» колекція Світлани Саворони, Вона надихнулась атмосферою Копенгагену, його людьми та вуличною модою – показ вийшов досить грайливий: дівчатка у рудих перуках, шапках-капелюшках; кучерявий трикотаж, димчасті кольори (сірий, бузковий, салатно-зелений). Зацікавили м’якенькі стьобані клатчі, сподобались шкільні комірці. Аплікації та прикраси у вигляді велосипедів виправдали подіум, декорацією якого, власне, й став цей засіб пересування – ніби концептуально витримано.

Після принцес Саворони на подіумі з’явились принци від Оксани і Світлани Малініних. Дизайнерки пропагують такий собі грубий мачизм – у наші дні щось не дуже зрозуміле: рожеве та сіре, сорочки та брюки, шкіра та хутро – в результаті не просто колекція, а солодкий рафінад. Трохи вибився з стилістики показу ... Читати далі
Просмотров: 938 | Дата: 20.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Чорний колір панує на подіумі Ukrainian Fashion Week вже третій день поспіль. І це непогано, а в деяких речах навіть дуже добре. Як приклад – показ Христини Бобкової, яка цього разу запропонувала нам не відвертий гумор, а своєрідний ґротеск. Під легкий і трохи дивний музичний супровід на подіумі з’являлись дівчата-моделі ніби ельфи, вдягнені у химерні строї з трикотажу, сукна, шифону, шовку, шкіри або плащової тканини. Колір колекції, як вже було зазначено вище, чорний. Саме у нього Христина занурює свої чисті лінії та форми: лаконічність, конструктивізм, складний крій. Складні об’ємні силуети Бобкової відсилають нас до колекцій західних дизайнерів, а речі-трансформери (сукні з чотирма рукавами, подовжений светр, комір-капюшон) та асиметричний трикотаж цього Тижня вже й у наших модельєрів були – ось вам і основні тренди наступної осені-зими за Бобковою.

Просмотров: 1180 | Дата: 15.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)


Інтерв'ю з головним редактором «Сезони моди» Ганною Радченко


– Що, на ваш погляд, відбувається зараз у моді (у світовому масштабі)?

– Сьогодні, через економічну кризу, для модної індустрії настав рішучий момент, певна точка відліку. Торгові марки вже не можуть грати за старими правилами, коли вони диктували свою волю покупцям. Виграють бренди з гнучкою політикою, які розуміють свого покупця і передбачають його потреби. Песимісти вважають, що моді приходить кінець. Я так не думаю, будь-який процес має маятниковий рух. І те, що відбувається сьогодні – закриття бутіків, відмова дизайнерів від участі в Тижнях моди через брак коштів.

– Які п’ять факторів найближчими роками визначатимуть модні тенденції?

– Якість: люди втомилися від одноразових речей ... Читати далі
Просмотров: 926 | Дата: 15.03.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)


Минув рік з моменту знайомства українців з «Design Mode» – міжнародною компанією, представленою в Україні мережею магазинів жіночого одягу «Yellow&Blue». Сьогодні з упевненістю можна сказати, що «Yellow&Blue» – це серйозний гравець на ринку модного одягу. За перші півроку було відкрито чотири магазини мережі – у Дніпропетровську, Кривому Розі, Львові та Донецьку, що дало можливість охопити зацікавлену аудиторію в усіх частинах країни. На початку планувалася співпраця з 9 вітчизняними дизайнерами, проте їх кількість постійно зростає, адже, як зазначив засновник «Design Mode» Томаш Мик під час відвідин UFW у жовтні 2008, розвиток співпраці і є тим, задля чого «Design Mode» прийшли в Україну. Про особливості розвитку протягом «міжсезоння» та позитивні зміни, що сталися з жовтня минулого року, розповіли директор «Design Mode» Євген Прибега та комерційний директор Олена Чепелюк.

Просмотров: 865 | Дата: 15.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Зародившись у надрах моди, слово ґламур обросло власною семантикою і на сьогодні завойовує нові й нові сфери впливу. Але, як і раніше, ґламур і мода нероздільні, як жіночність і стиль у єдиному полі краси. Торгова марка Glamour уважно спостерігає за найсвіжішими тенденціями в моді – і створює свій власний, неповторний і щоразу новий образ жінки, досягаючи все ширшого визнання культивованого нею стилю. А Український Тиждень прет-а-порте з 2007 року є для цього не тільки оптимальним приводом, але й представницькою ареною.

Завдяки концептуальному підходу торгової марки Glamour космополітичне за суттю поняття ґламур дістало вагому українську складову. Вже традиційно під час Тижня маркетолоґи Glamour працюють пліч-о-пліч з найкращими українськими модельєрами, залучаючи їх до створення ексклюзивних суконь та дизайнерських пачок сигарет Glamour. У березні цього року переможниці проекту Glamour Look Haute Couture 2008 вирушать на шопінґ до Нью-Йорка в компанії дизайнера Олексія Залевського.

Просмотров: 931 | Дата: 15.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Вчора у рамках UFW відбувся семінар за участю одного з найвпливовіших фешн-блоґерів світу Івана Родіка (www.facehunter.com). Тема інтригувала своїм багатообіцяючим формулюванням: «Вплив інтернету на сучасну моду». Попри безперечну актуальність питання, було очевидно, що дивитися на цей самий вплив можна з дуже різних точок зору. Але коли мова зайшла про феномен фешн-блоґів, всі зайві питання одразу знялися самі собою і всім присутнім лишилося тільки поринути у подорож найвідомішими на сьогодні блоґами, керуючись влучними та професійними коментарями Івана.



Отже, семінар було побудовано по вектору «що таке фешн-блоґи? – наскільки це серйозно? – як блоґи впливають на моду?» Фешн-блоґи, як і блоґи будь-якої іншої тематики, найчастіше створюються простими людьми, яким є чим поділитися зі світом. І в цьому їх головний плюс та секрет шаленої популярності. Адже користувачі інтерне ... Читати далі
Просмотров: 873 | Дата: 15.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Другий день Ukrainian Fashion Week Fall 2009 було розпочато показом Едуарда Насирова, який вже котрий сезон поспіль створює речі для ТМ «Столичний». Насиров один із небагатьох українських дизайнерів, хто виносить на суд фешн-публіки луки не тільки жіночі, але й чоловічі. Ну а з огляду на те, що чоловіча мода у нас все ще викликає питання, образи Насирова справді заслуговують на схвальну оцінку. Особливо ті його «лоранівські» брюки та метелики на сорочках. Що ж до жіночих образів, то саме вони цього разу дали зрозуміти нам, що Насиров почав рухатися у правильному напрямку: техніка ориґамі, об’єми у плечах, вузький низ та коміри у стилі іспанського маньєризму – вся колекція продумана та поміркована. А ще Насиров добре орієнтується у західних фешн-тенденціях – захоплення британськими дизайнерами простежується у багатьох його речах.


Розповідає Тетяна Хмелівська:

Любителям нічних кошмарів, подружкам мертвої нареченої, арахнофілам і всім нещасним, які народились у п’ятницю 13-го, п ... Читати далі
Просмотров: 962 | Дата: 15.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 14 15 »

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz