Головна
» Архів новин

З 25 по 30 жовтня у Львові пройшов восьмий сезон Lviv Fashion Week.

Колекції весна/літо 2012 продемонстрували понад 40 дизайнерів. Гості Львівського Тижня Моди стали свідками відкриття спеціальної експозиції fashion-фотографії, новий проект «In AVANT GARDE», благочинний показ одного з найвідоміших українських дизайнерів – Роксолани Богуцької. Цікавими були покази дизайнерів з Польщі, Латвії, Росії та Білорусі. Як і раніше, вдалі проекти набувають обертів та прогресують, організатори намагаються не зупинятися на досягнутому. Тому започатковують нові тенденції та дають шанс молодим креативним дизайнерам стати успішними.

На Lviv Fashion Week 30 жовтня відбувся показ колекції весна/літо 2012 бренду BOHOBOCO, створеного варшавськими дизайнерами Міхалом Ґілбертом Ляхом і Камілом Овчареком.

В колекції польські дизайнери представили різноманітний жіночий силуетний ряд в діапазоні від максі-довжини до ультра-міні, доповнений аксесуарами: ювелірними виробами та взуттям ... Читати далі

Просмотров: 2078 | Дата: 01.11.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)



Відома російська фотохудожниця Катерина Рождественська вперше виступила у ролі дизайнера.


Її дебютна колекція "Одяг за настроєм" - гармонійне поєднання легкого крою та яскравих барв.

"Тканина тільки шовк, тільки натуральний. Я намагалась друкувати на синтетиці, але дуже погано, все прилипає, і барви розмазуються, дуже поглинаються - не добре. Тому тільки натуральні тканини”, - каже дизайнер, фотохудожник Катерина Рождественська.

Натхненням для Ольги Альонової, до слова, дружини футболіста Олександра Шовковського, став фільм Бенксі "Вихід через сувенірну лавку". Епатажність стріт арту вдалось передати у стиль сучасної дівчини. Пластик став символом відкритості до нового, але із збереженням жіночого силуету.

"Якщо говорити про нюанси, то завищена лінія талії завжди подовжує ноги, подовжує їх, тому з цим можна пограти”, - каже дизайнер Ольга Альонова.

< ... Читати далі
Просмотров: 932 | Дата: 20.10.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


У Києві відбувся показ нової колекції англійського дизайнера з італійським корінням Антоніо Берарді.


Дрібні деталі, спокійні тони беж, рожевий, сірий металік та класика - білий, червоний та чорний, всього в міру. Усім жінками весною-літом наступного року кутюрє рекомендує мати у гардеробі три речі.

"Жінка завжди має лишатись елегантною. Але зручніше обрати костюм із штанами. Має бути універсальна сукня, яку можна вдягнути як вдень, так і ввечері. А також - чоловіча сорочка", - розповів дизайнер Антоніо Берарді.

Дизайнер, що працює з Мадонною, Вікторією Бекхем, Анжеліною Джолі, користується успіхом і серед українських модниць.

"Те, що ви бачите на показі, найчастіше відрізняється від того, що потім закуповується магазинами і широко представляється. Його речі більш стримані, але вишукані та в міру сексуальні", - каже фешн-експерт Олена Литвин.

Антоніо Берарді вже вдруге в Україні

Показ Берарді відбувся у рамках українського модного тижня і став фінальним акордом модної феєрії в Києві.

"В жінці він перш за все цінує простоту та елегантність, але з присмаком рокової жінки. І я подумала, не дарма ми запросили саме цього маестро, ... Читати далі

Просмотров: 1051 | Дата: 19.10.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Епатажна співачка Lady GaGa за сприяння сестри створить повноцінну лінію одягу.


Lady GaGa
планує запустити лінію одягу разом зі своєю сестрою Наталі, яка, як з'ясувалося, є дизайнером і в даний період часу створює костюми для нового бродвейського шоу.



Можна припустити, що в колекції будуть такі ж екстравагантні речі, які носить і сама співачка, але, як пише видання Grazia, ідея сестер полягає в "реконструировании стилів класичних ікон минулого, як, наприклад, Мерилін Монро, Грейс Келлі і Кетрін Хепберн", але з сучасним відтінком.

Дивуватися таким бажанням співачки не доводиться, адже нещодавно в Нью-Йорку Lady GaGa отримала титул "Ікона стилю" від ради модних дизайнерів Америки (CFDA). Також нагадаємо, що епатажна співачка на початку літа запустила лінію дитячого одягу Gaga Goo Goo. Співачка вирішила зробити мініатюрні копії своїх сценічних нарядів.


Джерело http://tsn.ua/

Просмотров: 919 | Дата: 07.09.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Свіжі новини індустрії краси, в найяскравішому місті України – місті яскравих вишиванок та сучасної моди – Львів. Нові модні тенденції весна-літо 2011 року можна буде побачити вже в червні на 3-й Національній виставці індустрії краси «Дзеркало моди - Львів- 2011».


З початком літа мешканкам міста надається можливість «підгледіти» нові тенденції в зачісках, nail-дізайні, останні розробки косметологів,  вони зможуть першими Вам розповісти, яка ж буде мода цього сезону.  Дата проведення виставки:  8-10 червня


Щоб опинитися в ц ... Читати далі

Просмотров: 1740 | Дата: 02.05.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Сьомий Львівський Тиждень моди, що проходив з 30 березня по 3 квітня 2011, вже став важливою модною подією в Західній Україні. Він набрав оборотів, втягуючи у свою орбіту кутюр’є з різних країн світу. Цієї весни до Львова завітало багато відомих людей з модної індустрії, щоб показати свої нові колекції "осінь- зима”. Серед них – француз  Крістоф Жоссе, а також ветеран світової моди Дональд Потар  (один із засновників бренду Jean-Paul Gaultier). Також свої колекції "прет-а-порте” продемонстрували і українські модні доми. Серед них : Liudmyla Komardina / SYUZANNA SLASTION / Irina Salieva, OKSANA MUKHA, Mirabelle Supure / Любава Тарадай / Ivanna Yukhymchuk, MARTA VACHHOLZ, Ksenia Serbin / De NoGGa, KAMENSKAYAKONONOVA, ROKSOLANA BOGUTSKA. Неординарною була і колекція дитячого одягу Софі Марії Сєдової (9 років), наймолодшої учасниці Львівського Тижня моди. Під час показу цієї торгової марки на подіум  вийшло  близько п’ятидести дітей, які демонстрували одяг маленької дизайнерки.

Не менш цікаво представлена колекція дизайнера одягу Марти Ваххольц, яка вперше показувала свою колекцію в Україні. В основі колекції „осінь-зима 2011-2012”лежать футуристичні ідеї. Для створення колекції дизайнер використала складну конструкцію крою та новітні технології моделювання та пошиття сучасних моделей одягу високої якості. Моделі демонстрували як і класичні костюми витриманого стилю, ... Читати далі
Просмотров: 2603 | Дата: 18.04.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


У колекції представлені різноманітні моделі суконь: повсякденні, вечірні, святкові ... Всі різних фасонів і стилю. Є сукні з шовку, з ситцю, з котону, в'язані сукні і навіть з прозорої тканини. Багато сукні декоровані великим квіткою з тканини, і багато сукні з поясом, який підкреслить Вашу талію.






















Пропонуємо ознайомитися з колекцією модних суконь весна 2011 від Marc Jacobs на фото:

Просмотров: 1803 | Дата: 04.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Подивимося на фото суконь з весняних колекцій 2011 року (resort 2011).  Наймодніші кольори, силуети і фасони суконь весни 2011 року на фото перед вами.


















Максі-сукні 2011

Макси платья



... Читати далі

Просмотров: 8228 | Дата: 04.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)



Свого колегу Джона Гальяно, якого звинувачують в антисемітизмі, підтримав модельєр Джорджіо Армані.

Класик моди Джорджіо Армані висловив співчуття своєму колезі Джону Гальяно, який тимчасово відсторонений від роботи в будинку моди Christian Dior через скандал, пов'язаний із звинуваченнями в антисемітизмі.

"Мені складно судити, але хочеться підтримати Гальяно. Я переконаний, що образи були через слабкість", - сказав Армані.

У п'ятницю, 25 лютого стало відомо, що Гальяно був затриманий паризькою поліцією через скандал в барі La Perle в кварталі Маре (Le Marais). Вміст алкоголю в крові модельєра, звинуваченого в хуліганстві, значно перевищував норму. Скривдженими виявилися двоє відвідувачів бару.

Адвокат Гальяно Стефан Зербіб у свою чергу заявив, що його клієнт не вимовляв антисемітських фраз, в чому його звинувачують, і подав проти пари позов про наклеп і відшкодування моральних збитків. Раніше модельєр, визнавши факт сварки, заявив, що обмін репліками в барі стосувався, перш за все, питання моди.

"Ця жінка у вкрай агресивній манері цікавилася, чому я не одягаю таких жінок, як вона. Я відповів, що одягаю будь-яких жінок, а вона стала знущатися над моїм вбранням", - ск ... Читати далі

Просмотров: 899 | Дата: 04.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Що на "Оскарі" важливіше - роздача статуеток або демонстрація вечірніх туалетів - це питання спірне. Парад суконь на 83-й церемонії вручення нагород.

На церемонії нагородження премією "Оскар" зірки не пропустили можливості похизуватись вечірніми туалетами. Найсмішніше вбранням, було у акторки Хелени Бонем Картер. Сукня від Coleen Atwood виявилася із сюрпризом. Коли Хелена підвела поділ пишної спідниці, під ним виявилася підв'язка з Юніон Джеком.

В образі фатальної "чорної вдови" постала Шерон Стоун. Чорна сукня на одне плече з плюмажем і висока зачіска виглядали готично і, що гріха таїти, трохи похмуро.

Руденька Емі Адамс обрала синє розшите паєтками плаття від L'Wren Scott. Досить оригінальний вибір, але ще більш оригінальним був вибір прикрас. До синьої сукні Емі обрала підвіску і браслет з великими смарагдами, які, як відомо... зелені.

... Читати далі

Просмотров: 1841 | Дата: 04.03.2011 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

« 1 2 3 4 ... 14 15 »

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz