Головна
» Архів новин

Lviv fashion week
Львівський тиждень моди 23-25 жовтня 2009
 
 
Близько місяця лишилося до відкриття нового сезону Львівського тижня моди. Цього разу він буде відбуватися у культурно-мистецькому центрі "Львівський Палац мистецтв" (м. Львів, вул. Коперника 17).
 
Обличчям Lviv Fashion Week весна/літо 2010 стала Христина Дорожинська (модельне агенство «Браво», www.bravo-models.com.ua). Саме вона з’явиться в журнальних анонсах, на білбордах, афішах, сітілайтах, флайерах Львівського Тижня Моди в новому сезоні. Одяг для фотосесії був наданий дизайнерським дуетом Болдирєва & Стецик (колекція осінь/зима 2009/2010). Make-up: Ольга Янковська. Hair: Сергій Пастух Studio. Photographer: Едуард Іванюшенко.
 
Просмотров: 1363 | Дата: 17.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Модні тренди осіннього сезону.

Закінчилося літо і для всіх модниць настав час задуматися над зміною свого гардеробу. Порадами щодо нових тенденцій у повсякденній моді поділилася редактор видання People StyleWatch - Джойс Ченг. Саме активний шоппінг допоможе подолати сум від прощання з літом, вважає вона. 
Джойс Ченг (редактор видання People StyleWatch): “Номер один у списку речей, які треба мати у своєму гардеробі цієї осені, - це вузька сукня, яка щільно облягає фігуру. Така, як ось на мені зараз. Це досить класичне вбрання, однак, новий тренд полягає у дрібних деталях. Так, моє плаття прикрашене додатковим мереживом. Це також може бути якесь цікаве намисто чи оригінальні складки. Або ж вишуканий колір тканини - темно-синій чи сливовий”. 
Однак, оновлюючи свій гардероб, слід насамперед зосередитися на аксесуарах. Адже, тренди цьогорічної осені дуже демократичні - загалом носити можна те, що ви вже маєте. Тільки варто доповнити свій образ свіжими деталями. 
Джойс Ченг (ре ... Читати далі
Просмотров: 1204 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Більше не потрібно асоціювати  Elie Tahari лише з доступним корпоративним одягом, коли похід у його бутік може бути у замовленні.

Весняні колекція включила шикарне льняне обмундирування парашутиста і великий чорний жакет бомбардувальника, поєднаний з простим платтям.

... Читати далі

Просмотров: 1256 | Дата: 11.09.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)


У цьому сезоні Модний будинок Versace випустив чоловічі лінії годин Acron Retrograde, DV One COSC, DV One GMT і V Master. В результаті довгих років досліджень, розпочатих ще під керівництвом Джанні Версаче, елегантний італійський дизайн і власні швейцарські механізми допомогли Модному дому зайняти одну з провідних позицій у сфері виробництва складних годин як предметів розкоші.


1. Acron Retrograde

Acron Retrograde втілює союз італійського дизайну зі швейцарським механізмом. Модель примітна ретроградна шкалою, що означає протягом днів і тижнів. У позиції "9" годин знаходиться скелетон механізму. Круглий циферблат доступний у версії з нержавіючої сталі і в 18-каратного рожевому золоті. Ремінець з алігатора чорного та коричневого кольору. Запас ходу гарантований на 120 годин, а завод калібру TECHNOTIME TT738.04 підкреслює ускладнення цих годин.
 
2. DV One COSC
DV One COSC - хронограф обмеженого випуску в 200 примірників. Автоматичний механізм був удостоєний міжнародного сертифікату COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres). Годинник можна придб ... Читати далі
Просмотров: 1422 | Дата: 28.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Культовий фотохудожник Стівен Майзел (Steven Meisel) став автором нової рекламної кампанії Prada сезону осень-зіма – 2009/10. Вишукані знімки, героїнями яких виступили юні фотомоделі Анна де Рійк (Anna de Rijk), Джулія Хафстром (Julia Hafstrom), Катлін Аас (Katlin Aas), Кендра Спірс (Kendra Spears) і Імре Стікема (Ymre Stiekema), демонструють кращі зразки депресивної і кризисної колекції італійської марки. Що віддають ретро оксамитові топи і скромні спідниці-трапециі напевно знайдуть своє місце в приймальних великих начальників.
 
 
 
 
 
Просмотров: 1001 | Дата: 28.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)







Просмотров: 1041 | Дата: 20.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Пропонуємо вашій увазі фотографії з показу жіночій колекції відомого ліванського модельєра Зухаїра Мурада (Zuhair Murad) сезону осень-зіма 2009/2010. Демонстрація новій колекції Zuhair Murad відбулася в рамках Тижня високої моди Haute Couture у Парижі.


Показ колекції ліванського дому моди Zuhair Murad на Паризькому Тижні високої моди (Paris Haute Couture Fashion Week A/W 2008/09












... Читати далі

Просмотров: 1757 | Дата: 20.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Армані представив стриманий гламур детективних стрічок 40-х років.
 


Улюблений дизайнер кінозірок. Іменитий італійський модельєр Джорджіо Армані, серед клієнтів якого чимало голлівудських знаменитостей, представив нову колекцію на тижні моди у Парижі. Як з'ясувалося 74-річний дизайнер дуже любить кінематограф. Темою своєї колекції він обрав стриманий гламур детективних стрічок 40-х років. Не випадково серед гостей показу були присутні і зірки червоного килима - Меган Фокс та Кейт Бланшет.

Меган Фокс (акторка): "Це було чудово, просто прекрасно. Я не часто ходжу на такі покази, зараз лише вдруге, але, як на мене, все було божественним. Довершеність суконь та костюмів мене буквально приголомшила."
Строгість та класичність ліній Армані сміливо та надзвичайно вдало поєднав із блискучою оздобою. Деякі сукні буквально сяяли під світлом софітів. Найгучніші оплески публіки викликали кілька жакетів, майже повністю вкритих камінням та кристалами, які, проте, не втратили від цього свою елегантну стриманість.
 
 
Джерело http://www.24tv.com.ua
Просмотров: 890 | Дата: 17.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Карта Дніпропетровська здобула ще одну обов’язкову для відвідування «модну точку» – у торговельному центрі «Grand Plaza» відтепер працює монобрендовий бутік anna bublik.
 
 
Три зали зручно розташувалися на території 90 м2, даючи можливість поглядам візитерів вільно блукати між соковитими контрастними деталями інтер’єру, зупинятися на фото колекцій «у повний зріст» й оцінити оригінальні полички у вигляді таких очікуваних «бубликів». Затишна лаунж-зона – останній штрих, щоб надати новому бутіку унікальної атмосфери комфорту й респектабельності. Але найголовніше тут, звісно ж, асортимент – традиційно багатогранний, як і в інших бутіках anna bublik. Варіантів, як поповнити свій гардероб ексклюзивним витвором від Анни Бублик, безліч. Варто лише обрати свій…
 
м. Дніпропетровськ,
пр. Карла Маркса, 67
ТРЦ 'Grand Plaza'
+38-067-223-06-93 
Просмотров: 986 | Дата: 17.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


28 червня 2009 року в місті Одесі, в рамках Holliday Fashion Week відбувся фінал Національного конкурс молодих дизайнерів одягу «СЕЗОНИ МОДИ – ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ ». 
  
  
«СЕЗОНИ МОДИ – ПОГЛЯД У МАЙБУТНЄ» –  всеукраїнська акція, що була заснована у 2000 році. Конкурс спрямований на розвиток таланту та підвищення фахового рівня молодих модельєрів, пропаганду та підтримку їхньої творчості.Цього року Конкурс святкує свій 10-річний ювілей. Традиційно, відбіркові етапи проводилися під егідою Української Ради Моди, а фінал пройшов за підтримки генеральних партнерів – журналу «Сезони моди» та Головного управління у справах сім’ї та молоді Київської Міської Державної Адміністрації.Серед учасників конкурсу 2009 року – найталановитіші молоді дизайнери з 15 міст України. У фіналі взяли участь 17 колекцій. Творчі пошуки молодих дизайнерів оцінювало компетентне журі, у складі якого були Олена Ворожбит, Олексій Залевський, Тетяна Земскова, Ірина Каравай, Лариса Лобано ... Читати далі
Просмотров: 2192 | Дата: 03.07.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 14 15 »

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz