Головна
» Архів новин

Вже втретє сонячна Одеса стала ареною для проведення головної фешн-події літа – Holiday Fashion Week. Поринути в атмосферу бурхливого нон-стопу модних показів у Luxury Gallery «Сады победы» та гучних вечірок на морському узбережжі приїхало чимало іменитих гостей. За три дні модна публіка, яка прикрасила собою яскраве місто, дізналася все про літні тренди, відвідала відкриття першого в Україні салону Frederic Moreno та відсвяткувала завершення фешн-марафону на Malibu Beach Party. Модна подія пройшла за підтримки офіційного напою HFW Malibu, традиційного партнера Українського Тижня Моди Glamour та бренду Frederic Moreno, що виступив офіційним стилістом Holiday Fashion Week 2009.
 
 

В рамках одеської модної феєрії відбувся десятий ювілейний фінал конкурсу молодих дизайнерів „Сезони моди – погляд у майбутнє”, який критики оцінили як найсильніший за усі десять років. Серед 17 фіналістів з різних міст України авторитетне журі визначило найталановитіших та найперспективніших. П’ятеро переможців отримали шанс здійснити свою мрію та розпочати професійну кар’єру дизайнера.

 

... Читати далі

Просмотров: 2968 | Дата: 03.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


14-річна Вікторія Герасимова з сибірського міста Мінусінск отримала титул на престижному міжнародному конкурсі «Little Miss & Mister Planet», який відбувся в Болгарії.
 
«Шкільна королева Сибіру» зуміла обійти в найбільш складних конкурсах 40 суперниць з різних країн світу і підкорити суворе журі своєю красою, чарівністю, а також розумом, творчими здібностями і великою волею до перемоги, повідомляє газета «Нові вісті».
До цього конкурсу дівчинка успішно здобула перемогу на регіональному етапі міжнародного конкурсу «Маленька міс Сибіру-2009».
Програма конкурсу «Little Miss & Mister Planet» включала в себе інтерв'ю з членами журі, творчу презентацію - демонстрацію таланту, представлення національного костюма і візитну картку, а також показ колекції модного одягу від відомих модельєрів Болгарії.
Однак, найбільш важливий аспект фестивалю - не перемога і завоювання корони, а можливість затоваришувати на все життя з обдарованими дівчатами з інших країн світу.
... Читати далі
Просмотров: 1064 | Дата: 03.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Відома американська співачка Мадонна знову очолила рекламну кампанію елітного модного бренду Louis Vuitton.

Поп-королева знялася в рекламі нової колекції модного будинку, з'явившись на гламурному знімку в розкішній сукні від Louis Vuitton.
 
 
Керівники Louis Vuitton задоволені співпрацею з Мадонною, - говорить джерело, - Після роботи з такою великою знаменитістю, вони більше ніколи не захочуть залучати до реклами своїх колекцій інших менш популярних зірок. Вони хочуть продовжити співпрацю і переконати співачку продовжити контракт»
 
 
 
Просмотров: 926 | Дата: 03.07.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Втретє список найбагатших манекенниць за версією журналу Forbes очолила бразильська супермодель Жизель Бундхен – за останні 12 місяців вона заробила 25 мільйонів доларів. Цікаво, що торік 29-річна красуня поклала на свій банківський рахунок 35 мільйонів. Жизель народилася в невеликому містечку Трес де Майо, на півдні Бразилії, в сім'ї вихідців з Німеччини. Жизель не раз знімалася голою, в квітні 2008-го її чорно-біла фотографія з колекції Герта Ельферінга, зроблена Ірвінгом Пенном, була продана з аукціону за 193 тисячі доларів.
 
Жизель Бундхен
 
Друге місце знову дісталося Хайді Клум – знаменитій німецькій моделі, 35-річній мамі трьох дітей. Зараз Хайді, яка за останній рік заробила 16 мільйонів доларів, чекає появи на світ четвертої дитини. Хайді Клум народилася в червні 1973-го року в Німеччині. Її дитинство було досить безрадісним до тих пір, поки в 18-річному віці вона не почала кар'єру в модельному бізнесі, знявшись для одного з журналів. Вже в 1992-му році вона стала "Моделлю року". Хайді – одна з найскандальніших манекенниць. Вона ч ... Читати далі
Просмотров: 3658 | Дата: 03.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Бренд Poustovit запустив нову лінію аксесуарів POUSTOVIT made with CRYSTALLIZED™ – Swarovski Elements. Прикраси, котрі вперше були продемонстровані навесні цього року на Ukrainian Fashion Week, надійшли в продаж до популярного мультибрендового магазину Passage 15.
 
Компанія Helen Marlen Group, якій належить Passage 15, закупила одразу 6 моделей кольє та браслетів. Кожна прикраса унікальна та виготовлена вручну. Кольори кристалів – чорний та білий. Красу та майстерність виконання аксесуарів Пустовіт вже давно оцінили Софія Ротару та Крістина Орбакайте, які окрім суконь обов'язково замовляють прикраси для своїх концертних виступів. Нещодавно кольє POUSTOVIT з'явилось в колекції Гіларі Александр (Hilary Alexander), фешн-гуру Великої Британії, відомої своєю прихильністю до ефектних дизайнерських аксесуарів.
 
 
 
Просмотров: 844 | Дата: 02.06.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Модний будинок Versace відновить виробництво аксесуарів з компанією Versus.
 
Праворуч Донателла Версаче
 
Спадкоємиця сімейної імперії Донателла Версаче всерйоз зайнялася питанням розширення компанії, повідомляє Glamurchik.
 

Господарка культової марки підписала угоду про поновлення виробництва жіночих та чоловічих колекцій одягу та аксесуарів Versus, починаючи із сезону весна-літо 2010. А в 2011 році вона обіцяє відкрити 20 бутіків Versus.
 

Після підписання угоди з Versace модний бренд Versus знову розширить свій асортимент одягу, плануючи стати новим культовим ім'ям у світі повсякденної розкоші.
 
Джанкарло Ді Різіо, Донателла Версаче
 
 
 
Просмотров: 920 | Дата: 11.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Екологія не закінчується на збереженні довкілля, вона поширюється навіть на моду, яка у 21 столітті не може стояти осторонь від глобального екологічного руху. Поняття fashion сьогодні щораз більше стосується не лише зовнішнього вигляду, але й раціонального використання одягу.
  
Відмінності між екологічним та звичайним одягом не завжди можна визначити з першого погляду. Натуральна тканина - лише один з показників. Різниця виявляється в ідейних переконаннях модельєрів, екологічному та етичному підході до виготовлення одягу.
Екомода починається з дизайну (практичність та зручність) і закінчується готовим виробом. При цьому важливою умовою є дотримання екостандартів на виробництві та зменшення шкідливих викидів при транспортуванні одягу.
Висновок напрошується очевидний - купувати практичний одяг вітчизняного виробника.
Про екологічну моду, як виявилося, українські дизайнери знають не з чуток. Вже понад рік українським модникам та модницям пропонують натуральний одяг, який має свою історію та є виразником ... Читати далі
Просмотров: 2650 | Дата: 11.05.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)


У розпалі травня усі на пікнік в одязі від марки "Village Glam".
 

Антін Мухарський та Сніжана Єгорова презентували вбрання, створене спеціально для відпочинку на природі: яскраві кольори, натуральні тканини та принти картин 30-60 років.
Антін Мухарський (автор ідеї): "Є традиційний народний живопис, є видатні майстри - Марія Приймаченко, Катерина Білокур. Низка видатних митців сучасності, які працюють. Але це така своєрідна пам’ятка невідомим художникам, які це робили в умовах радянської дійсності."
На створення колекції із 24 одиниць пішло майже два місяці. Використовували лише приємні на дотик тканини: льон, бавовна й трикотаж. Перші зразки вбрання для пікніків Антін та Сніжана випробували на собі. Кажуть - одяг легко носиться, добре переться та гарно виглядає. В основі жіночої лінії - картина "Оленка з оленем", де головна героїня - молода приваблива жінка, що знає собі ціну.
Сніжана Єгорова (автор ідеї): "Мій чарівний чоловік завжди бідкався, що чоловікам, мужчинам нема чого носити. Дуже харизматичного одягу не вистачає. І ми вирішили, все ж таки створити і чоловічу колекцію. І вирішили для Оленки створити віртуального хлопця, такого гарного, який би був їй до вподоби. І стояв би поруч з нею."
Загалом, увесь одяг роз ... Читати далі
Просмотров: 1108 | Дата: 11.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Lviv Fashion Week
2009
3-5 квітня у виставковому центрі Лемберг відбувався Львівський Тиждень моди.
На ньому представляли свій одяг дизайнери з України, Польщі, Естонії та Франції.
Наступні фотографії деяких колекцій та основних подій що відбувались на фешні.
Мені не вдалось дістати професійної фотокамери для цієї подіхї, тому знімав на те що було.

Плаття дівчини зроблено із квітів - аромат було чути в радіусі 5м
 
 
Просмотров: 2693 | Дата: 08.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Відомі письменники своєю появою на подіумі відкриють третій, весняний Lviv Fashion Week. Ефектні та елегантні Марія Матіос, Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко, Наталка Шевченко, Галина Вдовиченко, Анна Багряна, Ярослава Литвин, Андрій Кокотюха та натхненниця літературного конкурсу «Коронація слова» Тетяна Логуш представлятимуть високу літературу в царстві високої моди. Моделі-письменники будуть виходити з останніми виданими творами власного авторства.
Літературний конкурс «Коронація слова» представляє показ колекції відомого дизайнера Юлії Лехів в рамках Lviv Fashion Week (3 квітня, 19.00). Літератори, лауреати конкурсу «Коронація слова» вийдуть на подіум у приголомшливих вбраннях. Відчуття стилю – не лише в літературі. Красиві речі та розумні книжки – обов’язкові атрибути цікавого і повного життя.
Під час дефіле глядачі побачать і почують ще й унікальне барабанне шоу від гурту «Олідрам». Після показу відбудуться автограф-сесії письменників біля стенду «Книжкові джерела». Спільними зусиллями письменників та глядачів, які принесуть по книжці з власних бібліотек, буде зібрано бібліотеку для спільноти колишніх безпритульних «Оселя» в м.Винники.
О 21:00 розпочнеться автограф-сесія з усіма письменниками-моделями.
Літературний конкурс «Коронація слова» є проектом компанії "Крафт Фудз Україна".
Просмотров: 940 | Дата: 02.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 14 15 »

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz