Головна
» 2009 » Вересень » 11 » Модні тренди осіннього сезону.
Модні тренди осіннього сезону.
10:55

Модні тренди осіннього сезону.

Закінчилося літо і для всіх модниць настав час задуматися над зміною свого гардеробу. Порадами щодо нових тенденцій у повсякденній моді поділилася редактор видання People StyleWatch - Джойс Ченг. Саме активний шоппінг допоможе подолати сум від прощання з літом, вважає вона. 
Джойс Ченг (редактор видання People StyleWatch): “Номер один у списку речей, які треба мати у своєму гардеробі цієї осені, - це вузька сукня, яка щільно облягає фігуру. Така, як ось на мені зараз. Це досить класичне вбрання, однак, новий тренд полягає у дрібних деталях. Так, моє плаття прикрашене додатковим мереживом. Це також може бути якесь цікаве намисто чи оригінальні складки. Або ж вишуканий колір тканини - темно-синій чи сливовий”. 
Однак, оновлюючи свій гардероб, слід насамперед зосередитися на аксесуарах. Адже, тренди цьогорічної осені дуже демократичні - загалом носити можна те, що ви вже маєте. Тільки варто доповнити свій образ свіжими деталями. 
Джойс Ченг (редактор видання People StyleWatch): “У цьому сезоні велика увага звертається і на аксесуари. До вузької сукні, я б рекомендувала, туфлі з високими підборами, але з потовщеною підошвою. Це дуже новий тренд і він може видатися трохи дивним, проте, насправді, це досить зручно. Запам'ятайте - звичайні лаковані туфельки, тільки на легкій платформі. Крокувати бруківкою у такому взутті набагато легше. Тому, можна взути туфлі і з дійсно високими підборами”. 
Цієї осені можна собі дозволити і виразний шик. Свіжі ювелірні тренди пропонують сміливо прикрашати себе блискучим намистом різної форми. 
Джойс Ченг (редактор видання People StyleWatch): “Ще один важливий осінній тренд - виразне золоте намисто. Воно відразу ж додасть дещицю гламуру до будь-якого одягу. Такі намиста можна носити і з футболками, і з повсякденним офісним вбранням, і з короткою чорною сукнею”. 
Ще один важливий тренд - так звана "сумка під сідло". Це шкіряна сумка, стилізована під старовину. Її універсальність дозволяє носити її практично під будь-який одяг. Саме у цьому і полягає найважливіше правило осіннього фешн-сезону - сміливо поєднувати старе та нове.
Джерело http://www.24tv.com.ua




Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1204 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz