Головна
» 2009 » Липень » 28 » Чоловічі лінії годинника Модного будинку Versace: новинки сезону
Чоловічі лінії годинника Модного будинку Versace: новинки сезону
14:42

У цьому сезоні Модний будинок Versace випустив чоловічі лінії годин Acron Retrograde, DV One COSC, DV One GMT і V Master. В результаті довгих років досліджень, розпочатих ще під керівництвом Джанні Версаче, елегантний італійський дизайн і власні швейцарські механізми допомогли Модному дому зайняти одну з провідних позицій у сфері виробництва складних годин як предметів розкоші.


1. Acron Retrograde

Acron Retrograde втілює союз італійського дизайну зі швейцарським механізмом. Модель примітна ретроградна шкалою, що означає протягом днів і тижнів. У позиції "9" годин знаходиться скелетон механізму. Круглий циферблат доступний у версії з нержавіючої сталі і в 18-каратного рожевому золоті. Ремінець з алігатора чорного та коричневого кольору. Запас ходу гарантований на 120 годин, а завод калібру TECHNOTIME TT738.04 підкреслює ускладнення цих годин.
 
2. DV One COSC
DV One COSC - хронограф обмеженого випуску в 200 примірників. Автоматичний механізм був удостоєний міжнародного сертифікату COSC (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres). Годинник можна придбати в ексклюзивному варіанті - чорного кольору. Корпус доповнений зовнішнім обрамляючому кільцем до шкали тахометра. Водонепроникність хронографа витримує 10 атмосфер.

 
3. DV One GMT
DV One GMT ще раз доводить, що Модний дім займає одну з провідних позицій у сфері виробництва годин. Годинник доступні в білої або чорної стійкою до подряпин кераміці, оснащені автоматичним механізмом та індикаторами годин, хвилин і секунд. Червона стрілка виконує функцію GMT і показує другу тимчасову зону. Водонепроникність DV One GMT витримує 5 атмосфер.

4. V Master

  V Master - хронограф, що поєднує елегантний дизайн і спортивні елементи: З шкали, що показують фазу місяця, 24-годинну панель і календар. Модель відрізняється також індикатором дати, який робить оборот навколо всього циферблата. Сталевий кейс обрамлює чорно-білий овальний циферблат, тиснення візерунком з діамантів, а ремінець виконаний зі шкіри алігатора. Водонепроникність хронографа витримує 5 атмосфер.
 
 



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1419 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz