Головна
» Архів новин

Свої новинки на наступні осінь та зиму тут демонструють місцеві модельєри. Відкривала захід найвідоміша із супермоделей країни Гізела Бандчен.
 

Загалом представити свіжі ідеї організатори тижня моди запросили 4 десятки дизайнерів. А найвдалішими публіка та критика визнала колекції Ракель Давидович та чоловічого бренду “Ресерва”. Який троє молодих модельєрів заснували лише торік, і який уже встиг стати найпопулярнішим серед бразильської молоді. Нині бренд має 6 власних магазинів.

За словами авторів, тема нової колекції від “Ресерви” – заклик до миру, а головний образ – пост-апокаліптичний чоловік. Наприкінці показу моделі винесли на подіум білі прапори, що мало закликати до припинення конфлікту на Близькому Сході.

А модельєр Ракель Давидович шукала натхнення на вулицях Ріо. Вона переосмислила тенденції нинішньої вуличної моди й продемонструвала їх на подіумі. Особливо публіці сподобалися графічні малюнки на одязі та кольорова гамма – червоний на чорному ... Читати далі
Просмотров: 1007 | Дата: 27.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)


Гальяно перетворив показ колекції на шоу з чудернацькими образами.
Показ своєї останньої колекції на тижні моди у Парижі Джон Гальяно перетворив на справжнє шоу - з чудернацькими історичними та казковими персонажами. Перед глядачами проминула ціла галерея образів - французькі повстанці, англійські денді, лісові фавни чи англійські юристи в елегантних мантіях, проте без штанів. Відразу після показу Гальяно докладно розповів журналістам, що саме надихало його під час створення цієї колекції.



Джон Гальяно (дизайнер): "На створення першої секції мене надихнуло прекрасне полотно художника Гейнсборо, яка називається "Містер Ендрю та його дружина". Наступна секція - це Сан-Кюлоти і Французька революція. Потім ми маємо міфологічну істоту Пан - напів-людину, напів-цапа - дуже хороший образ, аби представити усі ці витерті шкіри, хутро - все ручна робота. А образ англійського юриста XVIII століття видався мені дуже вдалим для показу моєї останньої колекції спідньої чоловічої білизни. І зрештою - алюзія на Бо Бруммеля - першого англійського денді, який зробив чорний колір модним."

Також дизайнер зауважив, що важкі часи глобальної економічної кр ... Читати далі
Просмотров: 1521 | Дата: 27.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Рекламна кампанія Pirates від знаменитого виробника білизни для інтимних пустощів Agent Provocateur з розкішною Хеленою Крістенсен тільки відгриміла, як марка презентувала свою нову колекцію під назвою Virgins. 

Фотосесія стилізована під давньогрецьку міфологію. Юні діви, одягнені в бюстгальтери, грації, стрінги, пояси та панчохи позують на тлі стиглого винограду. Чудова весняна заміна зимової аскетично-агресивної колекції Pirates і непоганий подарунок до Дня святого Валентина.

Кожен комплект білизни, за традицією, названий жіночим ім'ям: Natalia, Nicola, Kate, Cara, Suki. Матеріали - найделікатніші, мереживо та атлас. Кольори - від ніжного пряженого молока до насиченого пурпурного.

Як відомо, Agent Provocateur - це не тільки жіночні рюші, а ще й зухвалі андрогінні елементи. До таких, наприклад, можна віднести корсет з лацканами в ретро-стилі. Додайте мереживні трусики і батіжок - і образ спокусливої та небезпечної домінатрікс готовий.
 
Просмотров: 1010 | Дата: 27.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Hong Kong Fashion Week - Тиждень моди, який відбувався в Гонконгу  проходить уже в сороковий раз. Це найбільший з подібних заходів в Азії і другий за величиною в світі. На ювілейну виставку були запрошені 1, 400 учасників з 23 країн.
Гонконгський Тиждень моди – це не тільки модні покази, а й найбільший промисловий ярмарок. Тут, в тематичних розділах, можна придбати все – від ниток і тканин до одягу для немовлят.
У Spice Arena представлені капелюхи, взуття, сумки останніх модних тенденцій. А розділ Emporium de Mode цілком присвячений високій моді.
 
 
 
Просмотров: 976 | Дата: 22.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Під час візиту до Києва на Ukrainian Fashion Week фешн-критик Гіларі Александр (Hilary Alexander) знімала фотосесію для своєї сторінки в The Daily Telegraph, найпопулярнішій газеті Великої Британії. Разом з Гіларі працювала вся команда: Джон Свонелл, один із найвідоміших фешн-фотографів, аргентинська модель Анна-Клара та німецький стиліст Дірк Нойхофер. Для фотосесії було використано одяг українського дизайнера Лілії Пустовіт з колекції Poustovit for Atelier 1. Зйомки проводилися в Пирогові, етнографічному музеї просто неба. А темою модної тенденції від Гіларі став етностиль.

Гіларі Александр відвідала Україну на запрошення телевізійної програми «Тиждень моди з Дар’єю Шаповаловою».

Гіларі Александр: «Одним із найвідоміших дизайнерів, які показували свої творіння на Українському Тижні Моди, стала Лілія Пустовіт, чиї колекції вже продаються у Dover Street Market в Лондоні. Вона поєднує авангардний крій з мотивами українського фольклору. Мені подобається її одяг. Я дозволю собі сказати, що Лілія Пустовіт на цей момент – мій улюблений український дизайнер. Вона сміливо поєднує традицію українського костюма та з ... Читати далі
Просмотров: 941 | Дата: 22.01.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)


У січні 2009 року в Парижі традиційно відбудеться найбільша подія у світі моди – міжнародна виставка PRÊT À PORTER PARIS The heart of fashion, що знайомить з найкращими марками одягу та новітніми тенденціями у моді понад 45000 відвідувачів. На кожній сесії виставки експонується 1500 марок одягу, причому для 300 із них це перша участь у цьому престижному заході. Завдяки своїй відомості та представницькості унікальний салон став улюбленим місцем зустрічі баєрів усього світу.

У жовтні 2008 року під час Ukrainian Fashion Week у Києві перебували представники виставки PRÊT À PORTER PARIS пані Маюрі Сенгшан та пані Ольга Прокоп’єва. Вони й обрали п’ятьох учасників “Української платформи”. “Українська платформа” – це стенд у секціі «Atmosphere’s», що об’єднає колекції осінь-зима’2009-10 від Ольги Громової, Олени Даць, Тетяни Земскової та Олени Ворожбит, Оксани Караванської та Андре Тана. Українська мода вперше отримала можливість презентуватися на такому високому професійному рівні. Цей проект, як і декілька попередніх, що представляли українську моду на різних подіях за кордоном, має назву “Ukrainian Fashion Games”. У межах офіційної програми виставки 1 лютого 2009 року о 10-30 відбудеться показ колекцій “українського модного десанту ... Читати далі

Просмотров: 2240 | Дата: 22.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (2)


Кожна дівчина, починаючи років з 13-ти, мріє побачити себе на обкладинці популярного журналу. Їй здається, ось стане моделлю - все життя налагодиться, всі чоловіки будуть у її ніг, і вона відразу стане щасливою. При цьому не замислюється, що ж власне є ця професія? Пройшлася раз по подіуму - і ти вже відома на весь світ, покрутилася пару разів перед камерою - і вже сяєш на обкладинці “ELLE” або “VOGUE”. Не так то було!

 

Якщо ви зважитеся піти на курси моделей в агентство, то перше, що вам говоритимуть, робота моделі - це наполеглива праця. Слава не повалиться з небес за одну добу. На створення і розкручування іміджу йдуть роки. Та і не завжди самі модельні агентства дійсно в цьому зацікавлені.

Давайте спочатку розберемося, які існують основні види діяльності моделі:

Подіум

Кожному показу, за рідкісним виключенням, передують репетиції, ознайомлення з робочим майданчиком, музичним супроводом, примірка одягу, який належить демонструвати. Тут ви можете зіткнутися з багатьма неприємностями:

- потрібно завжди перевіряти взуття, чи можна взагалі в ньому ходити. Іноді бувають ходулі по 20 с ... Читати далі

Просмотров: 1005 | Дата: 11.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Багато хто сперечається про модельний бізнес, висуває версії про механізм роботи модельних агентств. Я хочу розповісти про те, як насправді все відбувається в цій непростій сфері діяльності і з чим доводиться стикатися людям, безпосередньо пов'язаним з розвитком модельної індустрії в Україні.


Багато хто сперечається про модельний бізнес, висуває версії про механізм роботи модельних агентств. Я хочу розповісти про те, як насправді все відбувається в цій непростій сфері діяльності і з чим доводиться стикатися людям, безпосередньо пов'язаним з розвитком модельної індустрії в Україні.

Президент агенції "Karin MMG" Влада Литовченко пройшла всі щаблі модельного бізнесу. У минулому – проста вчителька музики, Влада зробила запаморочливу кар'єру в "індустрії моди й краси", ставши переможницею багатьох конкурсів, обличчям самих престижних торгових марок і одержавши титул однієї з найкрасивіших жінок країни. "Сьогодні в мою агенцію приходять тисячі молоденьких дівчат, що мріють стати моделлю, -розповідає Влада. – У когось із них вийде скорити подіуми, а хтось просто не готовий до цієї нелегкої роботи. Для мене дуже важливо не спекулювати на рожевій мрії дівчаток і чесно брати на себе відповідальність за багато доль". Як же влаштов ... Читати далі

Просмотров: 1126 | Дата: 11.01.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)


Ви знайдете фотографії із рекламних кампаній Chanel, Bebe, Diane von Fürstenberg, Fendi, DSquared2, Moschino, Dolce & Gabbana, Guess, PHI, Liberty of London , при участі моделей: Каролін Вінберг, Клаудія Шиффер, Наталья Водянова, Кейт Мосс, Бянка Балті, Єва Герцігова, Марина Лінчук, Адріана Ліма, Коко Роша, Маріякарла Босконо, Жизель Бюндхен, Сніжана Онопка, Валентина Зеляєва, Едіта Вілкевічуте, Френкі Райдер, Міссі Райдер та інших.
Bebe, Moschino feat. Bianca Balti & Mariacarla Boscono.
 
 Адріана Ліма (Adriana Lima) в рекламі парфум Victoria's Secret Dream Angels Wish.
 
Просмотров: 2368 | Дата: 09.01.2009 | Рейтинг: 3.5/2 | Комментарии (0)


Пропонуєм вашій увазі фотосесію «Liebesspiel» (Любовна гра) фотографа Винсента Пітерса (Vincent Peters) з чарівною бразильською моделью Ісабелі Фонтана (Isabeli Fontana) яка прикрасила обложку січневого номера німецького видання Vogue

Ісабелі Фонтана для журналу Vogue Січень 2009
Просмотров: 970 | Дата: 08.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 »

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz