Головна
» 2009 » Січень » 22 » Ukrainian Fashion Games на Pret-A-Porter Paris
Ukrainian Fashion Games на Pret-A-Porter Paris
01:18

У січні 2009 року в Парижі традиційно відбудеться найбільша подія у світі моди – міжнародна виставка PRÊT À PORTER PARIS The heart of fashion, що знайомить з найкращими марками одягу та новітніми тенденціями у моді понад 45000 відвідувачів. На кожній сесії виставки експонується 1500 марок одягу, причому для 300 із них це перша участь у цьому престижному заході. Завдяки своїй відомості та представницькості унікальний салон став улюбленим місцем зустрічі баєрів усього світу.

У жовтні 2008 року під час Ukrainian Fashion Week у Києві перебували представники виставки PRÊT À PORTER PARIS пані Маюрі Сенгшан та пані Ольга Прокоп’єва. Вони й обрали п’ятьох учасників “Української платформи”. “Українська платформа” – це стенд у секціі «Atmosphere’s», що об’єднає колекції осінь-зима’2009-10 від Ольги Громової, Олени Даць, Тетяни Земскової та Олени Ворожбит, Оксани Караванської та Андре Тана. Українська мода вперше отримала можливість презентуватися на такому високому професійному рівні. Цей проект, як і декілька попередніх, що представляли українську моду на різних подіях за кордоном, має назву “Ukrainian Fashion Games”. У межах офіційної програми виставки 1 лютого 2009 року о 10-30 відбудеться показ колекцій “українського модного десанту”.

Також вперше в історії української фешн-журналістики персональним стендом на виставці буде представлено український журнал “Сезони моди”.

Мода не стоїть на місці, але й PRÊT À PORTER PARIS не відстає, пропонуючи нові стильові простори та оптимізуючи відвідання виставки. Щоб полегшити роботу професіоналів, підкреслити специфіку представлених марок та оптимізувати огляд експозиції, з січня 2009 року стильові простори об’єднуються у розділи, що відповідають трьом сегментам ринку: модний одяг та аксесуари, дизайнери/дизайн, нові ринки.

PRET A PORTER PARIS – це не просто виставка, це «серце моди», втілення “FASHION AND BUSINESS TRENDS”

PRÊT À PORTER PARIS

Колекції осінь–зима’2009-2010

П’ятниця 30 січня – понеділок 2 лютого 2009 року, 9.30 – 19.00

Paris Expo – Porte de Versailles – Paris

Спільно з GL EVENTS та Французькою Федерацією жіночого прет-а-порте.
 
 
 
 
 



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 2237 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 2


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz