Головна
» 2009 » Січень » 22 » Hong Kong Fashion Week
Hong Kong Fashion Week
01:38

Hong Kong Fashion Week - Тиждень моди, який відбувався в Гонконгу  проходить уже в сороковий раз. Це найбільший з подібних заходів в Азії і другий за величиною в світі. На ювілейну виставку були запрошені 1, 400 учасників з 23 країн.
Гонконгський Тиждень моди – це не тільки модні покази, а й найбільший промисловий ярмарок. Тут, в тематичних розділах, можна придбати все – від ниток і тканин до одягу для немовлят.
У Spice Arena представлені капелюхи, взуття, сумки останніх модних тенденцій. А розділ Emporium de Mode цілком присвячений високій моді.
 
 
 
 
За традицією, паралельно з Hong Kong Fashion Week проходить виставка світових брендів World Boutique. Тут представлені останні колекції від 274 учасників з Канади, Швеції, Іспанії, Італії, Франції, Японії, Таїланду, Кореї.
 
У рамках виставки щороку проводиться конкурс молодих модельєрів. З 19 фіналістів, котрі представили по 4 моделі зі своїх колекцій, журі, у складі якого була відомий японський дизайнер Кейта Маруяма, визначило четвірку переможців. Ними стали дизайнери Лак Кінг Ней (Luk King Hei), (Фебі Вонг Ю Мінг) Phoebe Wong Yu Ming, Роні Танг Сін Ман (Ronnie Tung Sin Man) і Самер Вонг Вай мінг (Summer Wong Wai Ming).
Крім модних шоу на виставці проводилося багато семінарів. Найпопулярнішими темами були тренди жіночої моди, італійський дизайн шкіри і стратегія виживання модного бізнесу в умовах глобальної кризи.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Джерело http://ukr.pik.org.ua
 



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 977 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz