Головна
» 2009 » Січень » 27 » John Galliano ( Джон Гальяно ) осінь зима 2009-2010
John Galliano ( Джон Гальяно ) осінь зима 2009-2010
16:42

Гальяно перетворив показ колекції на шоу з чудернацькими образами.
Показ своєї останньої колекції на тижні моди у Парижі Джон Гальяно перетворив на справжнє шоу - з чудернацькими історичними та казковими персонажами. Перед глядачами проминула ціла галерея образів - французькі повстанці, англійські денді, лісові фавни чи англійські юристи в елегантних мантіях, проте без штанів. Відразу після показу Гальяно докладно розповів журналістам, що саме надихало його під час створення цієї колекції.



Джон Гальяно (дизайнер): "На створення першої секції мене надихнуло прекрасне полотно художника Гейнсборо, яка називається "Містер Ендрю та його дружина". Наступна секція - це Сан-Кюлоти і Французька революція. Потім ми маємо міфологічну істоту Пан - напів-людину, напів-цапа - дуже хороший образ, аби представити усі ці витерті шкіри, хутро - все ручна робота. А образ англійського юриста XVIII століття видався мені дуже вдалим для показу моєї останньої колекції спідньої чоловічої білизни. І зрештою - алюзія на Бо Бруммеля - першого англійського денді, який зробив чорний колір модним."

Також дизайнер зауважив, що важкі часи глобальної економічної кризи вимагають ще більш професійного ставлення до своєї праці. Тому, сьогодні модельєри повинні показувати максимальну якість та найвищий стиль. Судячи з оплесків, якими глядачі привітали показ Джона Гальяно, йому це повністю вдалося.

Повний показ
частина1
частина2



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1523 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz