Головна
» 2009 » Липень » 3 » Вже втретє сонячна Одеса стала ареною для проведення головної фешн-події літа – Holiday Fashion Week.
Вже втретє сонячна Одеса стала ареною для проведення головної фешн-події літа – Holiday Fashion Week.
16:55

Вже втретє сонячна Одеса стала ареною для проведення головної фешн-події літа – Holiday Fashion Week. Поринути в атмосферу бурхливого нон-стопу модних показів у Luxury Gallery «Сады победы» та гучних вечірок на морському узбережжі приїхало чимало іменитих гостей. За три дні модна публіка, яка прикрасила собою яскраве місто, дізналася все про літні тренди, відвідала відкриття першого в Україні салону Frederic Moreno та відсвяткувала завершення фешн-марафону на Malibu Beach Party. Модна подія пройшла за підтримки офіційного напою HFW Malibu, традиційного партнера Українського Тижня Моди Glamour та бренду Frederic Moreno, що виступив офіційним стилістом Holiday Fashion Week 2009.
 
 

В рамках одеської модної феєрії відбувся десятий ювілейний фінал конкурсу молодих дизайнерів „Сезони моди – погляд у майбутнє”, який критики оцінили як найсильніший за усі десять років. Серед 17 фіналістів з різних міст України авторитетне журі визначило найталановитіших та найперспективніших. П’ятеро переможців отримали шанс здійснити свою мрію та розпочати професійну кар’єру дизайнера.

 

ПРО КОЛЕКЦІЇ

п’ятниця, 26.06, 19:30

Марина ІЛЮХІНА: Колекція має назву „Давайте відпочинемо!” Мереживо, вишивка у фольклорному стилі, яскраві принти, квіти та горошок...
Світлана САВОРОНА: Колекція під назвою „Маска. Психоаналіз гардеробу” – це своєрідна терапія для тих, хто стомився одягатися за правилами. Маска – це образ, якому кожен з нас намагається відповідати. Літо – чудовий привід скинути маску, зрадити звичкам. Дизайнер сподівається, що одяг з цієї колекції допоможе комусь знайти себе та відтворити свій внутрішній стиль.
Катя ПШЕЧЕНКО: Ретро-колекція „Кінодіва”, яку дизайнер Катя Пшеченко презентує у повному обсязі на Holiday Fashion Week в Одесі, присвячується загадковим і талановитим, прекрасним і величним жінкам, що стали легендами кінематографу 20-60-х років ХХ століття. Дизайнер виробила свій власний стиль, який упізнається у кожній моделі, у кожному образі. Це струмливий силует, вільний крій, вишивка ручної роботи, мереживо та аплікації. Завершується симфонія колекції акордом з капелюшків та аксесуарів ручної роботи. У колекції використані шовк, органза, парча, льон. Кольорова гамма колекції витримана у благородних відтінках шоколадно-коричневого, чорного та платини.
Ірина КРАСИЛЬНИКОВА: Створену дизайнером колекцію, що має назву “Why Fly” (Вай Флай), можна охарактеризувати так: якщо Ви станете на голову, то ходитимете небом!
Тетяна КАРАМБОЛЬ: Пропливши морями та океанами не одну сотню миль, дует двох відважних киянок КАРАМБОЛЬ та МАРІТЕ виринув в Одесі на Holiday Fashion Week і в руках у них скарб, що не поступається скрині з піастрами. Але чого б тобі, красуні і модниці, викидати білий прапор і здаватися на милість піратам-переможцям? Та хоча б через футболки і лосини з натурального трикотажу з олдскульними морськими татуюваннями, літні чоботи зі шкіри та тканини, прикраси хендмейд від Абри Кадабри, сукні округлих форм з натурального шовку з воланами, шовкові комбінезони з жабо оригінального крою, відкриті і закриті ретрокупальники і головні убори, що імітують піратську хустку. КАРАМБОЛЬ і МАРІТЕ переконані, що дух авантюризму притаманний кожній жінці з моменту, коли вона почала ходити і до глибокої старості, тому говорити про віковий ценз колекції не варто.
Юлія ПЛАТАННА: Колекція має назву „Народження перлини”. В ранковий час, коли ледь-ледь займається світанок, з темних глибин океану підіймається мушля. Вона відкриває вуста і п’є ранкову росу, сяйво сонця та блиск місяця. Так народжується перлина. У ній приховані таємниці всесвіту: таємниця життя, яку розповіла їй Вода, таємниця космосу і звабливого місячного сяйва, таємниця Вічної Жіночності, що народжує нове життя.
KAMENSKAYAKONONOVA: Колекція дизайнерського дуету Kamenskayakononova має назву Квіти піску. У мріях, де завжди панує літо, ніщо більше не стримує плавну свободу твоїх думок та рухів твого тіла... Тут панує спокій споглядання квітів піску, прекрасних та ефемерних, ніби метелики-одноденки... Дизайн прикрас для колекції – Катя Булах.
Тетяна ЗЕМСКОВА/Олена ВОРОЖБИТ: Цього разу дизайнери створили легку, жіночну і разом з тим універсальну колекцію, яка порадує і практичних дам, і запеклих модниць. Вона містить багато трендових суконь, виробів з легких тканин – органзи, шовку, шифону. У колекції була використана авторська техніка подвійного розрізного трикотажу. Кольори колекції – чорно-молочний, сірий, сріблястий.

субота, 27.06.2009, 19:00
Christina BOBKOVA: Дизайнер представляє колекцію, в сукнях якої на сцені і в житті ходять українські зірки, в які одягаються всі учасники проектів „Танці з зірками” і „Танцюю для тебе”. Христина Бобкова переконує, що цього разу при створенні колекції вона прибрала обмеження швидкості, розслабилась і помчалась ... в Одесу!
Ксенія МАРЧЕНКО для „X’U”: Круїзна колекція сезону 2009-2010 Teen spirit (тін спіріт) від X’U схожа на одяг для чотирнадцятирічної дівчини, яка мріє виглядати як вісімнадцятирічна.
Це рок-н-рол, перші поцілунки, комплекси, молодість і свіжість, сльози, таємно взятий одяг старшої сестри, велосипедні прогулянки, шкільні іспити, танці... Музика для показу – Артут Еплман (Applemaen)!
Олена ІВАНОВА: Джерелом натхнення для дизайнера став стиль радянської богеми. У богемної молоді завжди була своя мода, яка не визнавала нічого з того, що продається у звичайних магазинах і, тим більше, нічого радянського. Тому одяг представників цієї групи завжди діє на публіку як подразнюючий та відволікаючий фактор – на зразок бальзаму „Зірочка”. Кольорами колекції стали білий, бежевий, яскраво-синій, свіжий червоний, їх доповнюють горох та динамічні смужки. Об’ємні спідниці „Пудель”, мікро та максі шлярки, звужені брюки і шорти сформували силует колекції, а строчки, вишивка білим по білому та об’ємні застібки-блискавки додають їй того особливого „зірочкового” ефекту.
Артем КЛИМЧУК: Колекція має назву „Відлік утоплениць”. Ця колекція – збірний образ дів різних періодів крізь призму різноманітних літературних та аудіовізуальних творів, що еститизують невинно чи насильно утоплених.
Олеся КИРИЧЕНКО для “KASTA”: На нову круїзну колекцію Олесю Кириченко, дизайнера будинку моди KASTA, надихнула остання поїздка на Червоне море. Дивовижний підводний світ цього унікального морського заповідника став основою різнокольорової палітри для колекції. Адже – що може бути досконалішим за природу! Яскраві барви дивовижних рибок перемістилися на легкі туніки, різноманіття кольорів коралів ми побачимо на вишуканих коктейльних сукнях, пістряві малюнки морських тварин впізнаються на купальниках, які можна сміливо одягнути не лише на пляж, але і на спекотну літню вечірку.

субота, 27.06.2009, 21:00
Elena BURENINA: Круїзна колекція Олени Буреніної «CRAZY CRAB» іронічна, легка, літня, вона викликає відчуття радості і щастя. Ніжна, чиста палітра кольорів доповнюється яскравими акцентами. В колекції представлені комбінезони, легкі прозорі куртки, короткі спідниці, шорти, сарафани і майки зі смішними малюнками.
Тетяна ОСТРОВЕРХОВА: Колекція "Вишневий сад" була створена дизайнером Тетяною Островерховою спеціально для одеського тиждня моди. В цій колекції дизайнер вперше звернулася до українського фольклору і у своїх образах хоче передати своє бачення сучасної молодої людини. "Вишневий сад" - це історія про романтику і кохання. Мабуть, тільки у літньому вишневому садочку має відбутися та особлива казкова зустріч.
Діна КРАВЧЕНКО/Андрій СПАСОВ для “ikra”: Самі дизайнери охарактеризували свою колекцію так: „Назва нашої колекції – NU. Вона виконана у наслідуванні стилю білизни з елементами античності. Мереживо, шовк і сексуальність – це все, що потрібно Її Величності Жінці для відпочинку!!!”
Оксана і Світлана МАЛІНІНИ: Колекція поєднує натуральні тканини (бавовну, льон) та соковиті яскраві відтінки, що створює настрій відпочинку і літа, свободи та комфорту, де б не перебував молодий і активний чоловік у пошуках круїз них пригод.
„Дика Орхідея”: Mysticite – це бренд, створений групою дизайнерів „Дикої Орхідеї” для жіночних та чуттєвих клієнток; для дівчат, які купують білизну у першу чергу для зваблення та впевненості у своїх жіночих чарах. Філософія марки захована у самій своїй назві – містика, таємниця, загадковість, спокуса – все те, що з давніх-давен приваблює у жінці. Головне завдання бренду – задовольнити попит клієнток на красиву, сексуальну, якісну білизну.
Вендетта – це та марка, в яку ми можемо вкласти усі свої ідеї відносно дизайну, досягти оптимального фітінгу, врахувати всі побажання та смаки наших клієнтів. З Вендеттою кожна жінка може дозволити собі бути яскравою та оригінальною, створюючи свій власний індивідуальний та неповторний стиль. Вендетта – це наш досвід та наше майбутнє.
Дефіле – це білизна для жінок будь-якого віку та розміру. З Дефіле кожен клієнт зможе підібрати білизну, враховуючи індивідуальні особливості фігури. При цьому дизайн колекцій Дефіле спрямований на створення як класичних, так і fashion ліній. Якісна білизна може бути доступною – це основна ідея Дефіле.
БП СТОЛИЧНИЙ: Колекція має назву „Миттєвоті”. Миттєвості – це емоційні спалахи людської свідомості в ритмі сучасного життя.
PESETS: Саме так у цьому сезоні має виглядати пляжний привид. Невід’ємні атрибути look-у: просторий пляжний комбінезон, зшитий з простирадла останньої пасії у пам’ять про неї; масивні брелки-амулети с нелюдським опаловим поглядом, що відтворює місячну доріжку, і, звичайно, ВЕЛИЧЕЗНИЙ КАПЮШОН, що приховує від його володаря те, що він не хоче бачити.
Victoria GRES: Легкий освіжаючий бриз грає в тонких зборках одягу, даруючи прохолоду, вступаючи у мовчазний діалог з оточуючим простором... Літо, курорт і бажання...Спеціальна колекція пляжної моди Victoria Gres витримана у властивому Будинку моди стилі – елегантному, вишуканому і підкреслено жіночному. Основою колекції стали різноманітні варіанти тунік, суконь, накидок і сарафанів, які ще більше підкреслюють жіночність силуетів та ідеально поєднуються з купальниками Ajour.
Квіткові орнаменти і пастельні відтінки – природність у всьому, така характерна для літніх творінь від Будинку моди Victoria Gres, у повному обсязі втілилася у пляжній колекції. Легкі і напівпрозорі тканини ідеально обрамляють яскраві радісні купальники, і найкраще пасують до пляжного одягу, створюючи відчуття легкості і прохолоди.
Партнер показу – Модний будинок білизни Ajour.

неділя, 28.06.2009, 18:00
Олена ДАЦЬ: У колекції представлена графіка чорної землі і білого снігу, який сходить, щоб звільнити місце для трави і весняних квітів. Радість висить у повітрі прозорими грайливими крапельками, ніби намистинками – нанизана на невидимі коралі. Ця колекція несе подарунок жінці, яка завжди у передчутті прекрасного, хоче БУТИ, хоче ВІДЧУВАТИ.
Andreea TINCU&Sense: Джерелом натхнення для круїзної колекції дизайнера слугували модні тенденції 30-х. Ніжна гамма кольорів зосереджується на відтінках білого, рожевого, сірого, блакитного та кольору перлин. Топи з чітко окресленою талією та надзвичайно просторі брюки виготовлені з трикотажу та легких тканин. Накидки, короткі жакети та болеро, шорти та комбінезони також створені з трикотажу. Білизна з високою талією органічно поєднується зі спідницями та утворює єдиний комплект. Всі моделі виготовлені зі 100-відсотково натуральних тканин з колекцій весна/літо 2010. Колекція органічно доповнюється оригінальними аксесуарами, взуттям Papucei, ремінцями та сумочками румунського бренду, який пропонує креатив та якість. Аксесуари також були розроблені Андре Тінку. Заключним елементом колекції стали головні убори, натхненням для яких слугувало літо.

неділя, 28.06.2009, 21:00
„Малина fashion”: Творчий дует метра haute coiffur Руслана Захарченка і дизайнера Олександра Радченка презентує марку MALINA Fashion. Цього літа несамовита фантазія Руслана та майстерність Олександра створили для спортсменів-сибаритів колекцію MALINA Fashion Sport.
Анна СОСНОВСЬКА: Образ колекції наповнений яскравими кольорами літнього сонця, морського бризу, та незабутнього відпочинку. Все, що потрібно чоловікові у цей період, зібрано в єдине ціле і представлене в новій колекції пляжного дресс-коду. Зберігаючи характерні елементи дизайну, СОСНОВСЬКА представляє яскраву та багату на образи колекцію, в одязі та аксесуарах якої чоловік зможе не лише відпочивати на пляжі, але й зануритися в усі пригоди літнього відпочинку. Конструктивна витонченість та зовнішня невимушеність створюють ефект розслабленості, налаштовують чоловіка на незабутній відпочинок в у стилі від SOSNOVSKA Swim&Underwear 010
anna bublik: Статечність рухів і зухвалість поєднань...
Фривольність кольору та оригінальність рішень...Урбаністична жіночність...
Такою бачить сучасну жінку один з найбільш стильних українських дизайнерів Анна Бублик!
Павло БАКЛАГІН: Не обмежуючись сумісною творчістю з Анною ГЛИБІНОЮ в рамках творчого дуету PESETS, Павло БАКЛАГІН представляє свою власну літню колекцію "Frontpage or Delicate". У ній передається настрій вишуканої літньої вечірки біля моря. Яскраву білизну моделей підкреслюють кольорові відблиски вітражних вставок та аксесуарів, що нагадують прохолодні бризки морської піни. Десерт колекції – шоколадно-лимонна смуга, що прикрашає літні накидки та вечірні сукні. Ці прості та вишукані речі, без сумніву, порадують прихильників красивого життя.
Олена ГОЛЕЦЬ: Колекція унікальних суконь для урочистостей і смокінгів от кутюр „Магічний бал”.
Тетяна АНДРЕЙЧЕНКО: Дизайнерський бренд “Falling Empire” представляє нову чоловічу колекцію “SafariON” весна-літо 2009 у стилі Міського сафарі. Тетяна Андрейченко у творчому тандемі з Русланом Мінжинським пропонує своє бачення стилю сафарі та неонових 80-х. Це чудова можливість пограти у забуті ігри, стати героєм власних подорожей в африканських саванах і відчути себе мисливцем за незабутніми враженнями.
Оксана КАРАВАНСЬКА: Примітивізм – це маска, яку повинен одягнути кожний, хто прагне досягнути геніальності, - так вважає дизайнерка Оксана Караванська. І тому настрій її сьогоднішнього показу – це світла вдячність унікальному таланту української художниці-примітивістки Марії Приймаченко. Біле полотно, диво-звірі, яскраві чисті кольори, гра з кроєм, матеріалом та фактурою – це літо 2009 від Караванської.

неділя, 28.06.2009, 24:00
Юлія АЙСІНА: Одяг з нової колекції Юлії АСИНОЇ – це органічне поєднання відвертої сексуальності, спортивного стилю та вишуканості, притаманної одягові от кутюр. Використання спортивних деталей в одязі для світських раутів свідчать про прагнення дизайнера до подолання стереотипів, про бажання змінити погляд на звичні, часом буденні речі.
Легкі тканини, звабливі силуети, оригінальний крій та спортивні деталі – все це слугує лише обрамленням для неповторного стилю, який простежується в кожній моделі дизайнера. Літній характер колекції підкреслюють яскраві фарби, які особливо виграшно виглядають у легких довгих туніках, комбінезонах та сукнях.

 

На фото: модель з колекції KAMENSKAYAKONONOVA
 
Зрозуміло, що "перлина коло моря" у ці три дні була переповнена моделями та дизайнерами. На фото дизайнер Тетяна Островерхова зі своїми моделями
изайнери Оксана Караванська та Лариса Лобанова
Ліворуч - дизайнер Ірина Каравай
Ліворуч дизайнер Анна Бублик
Творчий дует Олени Ворожбит і Тетяни Земскової
Залевський, до слова, не лінувався по кілька разів перевдягатися. То пістряву сорочку вдіне (поруч із Вікторією Гресь), то виклик Лободі кине написом на футболці. Виходить, на всіх Свєтиних "Anti Crisis Boy" є хоч один "Кризис лох"
Дизайнерка Світлана Бевза (ліворуч) та діджей Єва, яка нарешті виділила на обличчі щось іще крім губ
резидент одного з модельних агентств Наталя Надточей
 Співак Женя Фокін боявся загубити дівчину, а Горбунову було непогано і з сигаретою
 Телеведуча "Світського життя" Катя Осадча та ведуча "Щоденників моди" Ганна Єресько
 
 
 
 
 
 
Джерела:



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 2966 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz