Головна
» 2011 » Жовтень » 19 » Берарді представив українським модницям нову колекцію
Берарді представив українським модницям нову колекцію
16:17

У Києві відбувся показ нової колекції англійського дизайнера з італійським корінням Антоніо Берарді.


Дрібні деталі, спокійні тони беж, рожевий, сірий металік та класика - білий, червоний та чорний, всього в міру. Усім жінками весною-літом наступного року кутюрє рекомендує мати у гардеробі три речі.

"Жінка завжди має лишатись елегантною. Але зручніше обрати костюм із штанами. Має бути універсальна сукня, яку можна вдягнути як вдень, так і ввечері. А також - чоловіча сорочка", - розповів дизайнер Антоніо Берарді.

Дизайнер, що працює з Мадонною, Вікторією Бекхем, Анжеліною Джолі, користується успіхом і серед українських модниць.

"Те, що ви бачите на показі, найчастіше відрізняється від того, що потім закуповується магазинами і широко представляється. Його речі більш стримані, але вишукані та в міру сексуальні", - каже фешн-експерт Олена Литвин.

Антоніо Берарді вже вдруге в Україні

Показ Берарді відбувся у рамках українського модного тижня і став фінальним акордом модної феєрії в Києві.

"В жінці він перш за все цінує простоту та елегантність, але з присмаком рокової жінки. І я подумала, не дарма ми запросили саме цього маестро, і, напевно, це образ української жінки", - вважає співорганізатор показу Євгенія Губська.

"Ось. що мене вразило, вчора примірка закінчилась, фітинг, вона називається, вона закінчилась о першій годині ночі, моделі сказали, що вони з більш приємною людиною, ввічливою, спокійною ніколи в житті не працювали", - каже співорганізатор, голова оргкомітету UFW Ірина Данилевська.

Нагадаємо, на 29-му Ukrainian Fashion week колекції показали понад 40 вітчизняних модельєрів та закордонних фешн-гостей.

"Для виготовлення використовується срібні, бронзові та золоті нитки, які покриваються також сріблом, золотом та чорним родієм, аби метал ставав такого модного відтінку", - розповіла дизайнер Тетяна Мітус.

Дизанйери та стилісти працювали як єдиний організм

Головний подіум на цьому тижні моди вперше трансформували у подвійний, однак за лаштунками усі продовжують працювати як єдиний організм.

"Замовлення на образ для колекції , який має дизайнер. Він завжди володіє завжди чітким баченням, а ми це маємо відтворити своєю роботою. Таке завдання, іноді нас просять зробити кілька варіантів", - каже стиліст Руслана Мороз.

"Багато місяців праці, а насправді подія триває всього 10 хвилин, тому дуже важливо у ці моменти, аби візажисти добре спрацювали, перукарі. У мене вчора було так, що за 10 хвилин до показу одна модель була зовсім не готова. Тоді, я трохи нервувала. Але пройшло добре". - поділиоася дизайнер Анастасія Іванова.

У березні покажуть колекції сезону осінь-зима 2012/2013 року

У березні наступного року відбудеться ювілейний тиждень моди в Україні, на якому вітчизняні дизайнери представлять вже колекції сезону осінь-зима 2012/2013 року.

Джерело http://24tv.ua




Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1049 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz