Головна
» 2011 » Листопад » 1 » Завершився Львівський тиждень моди весна літо 2012
Завершився Львівський тиждень моди весна літо 2012
12:38

З 25 по 30 жовтня у Львові пройшов восьмий сезон Lviv Fashion Week.

Колекції весна/літо 2012 продемонстрували понад 40 дизайнерів. Гості Львівського Тижня Моди стали свідками відкриття спеціальної експозиції fashion-фотографії, новий проект «In AVANT GARDE», благочинний показ одного з найвідоміших українських дизайнерів – Роксолани Богуцької. Цікавими були покази дизайнерів з Польщі, Латвії, Росії та Білорусі. Як і раніше, вдалі проекти набувають обертів та прогресують, організатори намагаються не зупинятися на досягнутому. Тому започатковують нові тенденції та дають шанс молодим креативним дизайнерам стати успішними.

На Lviv Fashion Week 30 жовтня відбувся показ колекції весна/літо 2012 бренду BOHOBOCO, створеного варшавськими дизайнерами Міхалом Ґілбертом Ляхом і Камілом Овчареком.

В колекції польські дизайнери представили різноманітний жіночий силуетний ряд в діапазоні від максі-довжини до ультра-міні, доповнений аксесуарами: ювелірними виробами та взуттям. Одяг створений з делікатних тканин – мусліну, шовку і мережива у пастельних тонах.

Як наголосив на прес-конференції Каміл Овчарек, з кожною колекцією він і його колега намагаються доповнювати і вдосконалювати аксесуари. «Біжутерія була сильна, тому що ми надихалися Африкою і африканськими мотивами», - зазначив він, додаючи, що під час сезону весна/літо біжутерія з’явиться в бутіках.

Польські дизайнери також розповіли, що прем’єра представленої у Львові колекції відбулася в Польщі минулого тижня, а вже в середу вони поїдуть з нею до Канади.

На Lviv Fashion Week дизайнер Роксолана Богуцька провела доброчинний показ «Я не один», в рамках якого вона продемонструвала свою колекцію на сезон весна/літо 2012.

За словами самої Роксолани Богуцької, на колекцію її надихнув крій періоду 30-40-х років минулого століття. Як наголосила дизайнер, в той період мода на території Західної України ні в чому не поступалася найновішим світовим тенденціям, і було надзвичайно модно використовувати в повсякденному одязі етнічні елементи.

Кольорова гама колекції витримана в пастельних тонах, а домінуючим кольором є білий, з застосуванням шифону, візерункового шовку і французького мережива. Важливу роль в колекції відіграє також одяг зі шкіри: натуральні шкіра і замша, інкрустовані ручним переплетенням. В більшій частині колекції представлені моделі з борщівською вишивкою.

«Велика частина цієї вишивки – вінтажна. Ми знімаємо її зі старих вишиванок і накладаємо на новий сюжет, нову тканину», - розповіла Роксолана Богуцька на прес-конференції після показу.

Також вона окремо наголосила на роботі зі шкірою, зазначивши, що в даній колекції вона є найдосконалішою у порівнянні з попередніми. Щодо неї вона висловила найбільше задоволення.

Зазначимо, що показ був благочинним – зібрані на ньому кошти будуть скеровані на лікування хворих дітей. На прес-конференції Роксолана Богуцька запевнила, що якщо будуть відповідні пропозиції, можна буде також організувати благочинний аукціон з представленими в колекції моделями одягу

Львівський тиждень моди завершився показом колекції Оксани Мухи

Моделі представили колекції 2012 року. Весільні, вечірні і навіть коктейльні сукні декоровані вишивкою, бісером, мереживом, кристалами та перлами Сваровскі, італійським склом та японським стеклярусом.

Такі моделі вимагають клопіткої ручної праці, що затягується часом навіть на три тижні. Тому й ціни на сукні "класу кутюр" можуть сягати й тридцяти тисяч гривень. Однак останнім часом дизайнер взялася творити і скромніші - однак не менш вишукані  - сукні "елегант класу": вечірні від восьмисот гривень, весільні  - від тисячі.

Торгова марка "Оксана Муха" представлена у Франції, Німеччині, Росії,Італії, Польщі, Казахстані, Білорусії, Ізраїлі.

На цьогорічному тижні моди Оксану Муху нагородили орденом третього ступеня "За заслуги", золоті медалі "професійна слава України" дісталися і її команді. У намірах дизайнерки - будинок моди на чотири тисячі метрів.



























Джерело http://zaxid.net, www.mjoy.ua




Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 2078 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz