Головна
» 2011 » Квітень » 18 » Львів Фешн Вік 30 березня по 3 квітня 2011
Львів Фешн Вік 30 березня по 3 квітня 2011
15:28

Сьомий Львівський Тиждень моди, що проходив з 30 березня по 3 квітня 2011, вже став важливою модною подією в Західній Україні. Він набрав оборотів, втягуючи у свою орбіту кутюр’є з різних країн світу. Цієї весни до Львова завітало багато відомих людей з модної індустрії, щоб показати свої нові колекції "осінь- зима”. Серед них – француз  Крістоф Жоссе, а також ветеран світової моди Дональд Потар  (один із засновників бренду Jean-Paul Gaultier). Також свої колекції "прет-а-порте” продемонстрували і українські модні доми. Серед них : Liudmyla Komardina / SYUZANNA SLASTION / Irina Salieva, OKSANA MUKHA, Mirabelle Supure / Любава Тарадай / Ivanna Yukhymchuk, MARTA VACHHOLZ, Ksenia Serbin / De NoGGa, KAMENSKAYAKONONOVA, ROKSOLANA BOGUTSKA. Неординарною була і колекція дитячого одягу Софі Марії Сєдової (9 років), наймолодшої учасниці Львівського Тижня моди. Під час показу цієї торгової марки на подіум  вийшло  близько п’ятидести дітей, які демонстрували одяг маленької дизайнерки.

Не менш цікаво представлена колекція дизайнера одягу Марти Ваххольц, яка вперше показувала свою колекцію в Україні. В основі колекції „осінь-зима 2011-2012”лежать футуристичні ідеї. Для створення колекції дизайнер використала складну конструкцію крою та новітні технології моделювання та пошиття сучасних моделей одягу високої якості. Моделі демонстрували як і класичні костюми витриманого стилю, так і сукні неймовірного крою, які надали колекції легкості та елегантності.

Ольга De Nogga презентувала колекцію чоловічого одягу "Rider”. Основна fashion –концепція якої -„Бути завжди ”на коні” . За словами пані Ольги, чоловік в одязі De Nogga -  завжди переможець. Переможець, який випромінює сексуальність, непохитну впевненість, неординарність, та водночас елегантність та стиль”.

Дизайнер Ксенія Сербін бачить жінку у своїй колекції у стилі "Ledi Boss”. Дизайнер прагнула передати образ сильної, вольової, владної, самодостатньої жінки сучасності. Колекція достатньо гостра, графічна, насичена складними конструктивними лініями та різноманітними фактурами.

Колекція бренду KAMENSKAYAKONONOVA передає ідею духу часу, еклектичність, атмосферу подорожі світом,  який постійно змінюється. Поєднання природи, усамітнення, аскетизму з атрибутами сучасного світу – хай-тек архітектурою, ритмами великого міста, новими технологіями. Дизайнерами було представлено об’ємні пальта та піджаки «оversize», оздоблені стилізованими орієнтальними орнаментами та геометричними малюнками. Вільні сукні довжиною за коліно та «максі». Поєднання чоловічого з жіночним. Акцент колекції – використання у декорі анімалістичного малюнку ящірки.

Завершив Львівський Тиждень моди показ відомої дизайнерки Роксолани Богуцької. Знаковою рисою стилю пані Роксолани впродовж  тривалого періоду був національний колорит. Роксолана Богуцька послідовно розвивала тему етнічних елементів декору в сучасному костюмі. Сьогодні дизайнера надихає творчість художників різних історичних стилів (модернізм, сецесія, поп-арт), етнічність та урбаністика. В колекціях завжди підкреслені форма та силует: виразні геометричні форми поєднуються з м’якістю драперій. У колекції „осінь-зима 2011-2012” Роксолана Богуцька використала лише натуральні матеріали: шкіру, хутро, шовк, шерсть, льон, оброблені за найновітнішими технологіями.
Окрім показів на подіумі та після показових гламурних вечірок, під час цього Тижня моди відбулися покази колекцій та відкритий „showroom” у ЛеополісХолі, що на 4 поверсі ТК Опера Пасаж, які триватимуть до 6 квітня.






Джерело http://poglyad.te.ua

Фото Максим Хіміч





Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 2604 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz