Головна
» 2009 » Лютий » 22




Для рекламної кампанії Lviv Fashion Week:
Стиль: Дарія Янковська
Одяг: Микитюк & Яцентюк (колекція осінь/зима 2009-2010)
Візаж: Ольга Янковська
Модель: Вероніка Островська (Марченко)
Фото: Едуард Іванюшенко, Андрій Крицун
Просмотров: 1125 | Дата: 22.02.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)


Якщо мінімалізм Францизка Кости (Francisco Costa) під-час показу весняної колекції був схожий на наукову фантастику, то осінній показ повернувся на землю і на тіло. Коли останній сезон був про м'якість і трьохвимірну геометрію, то зараз увага зосереджена на тканині та текстурі.
Коста відкрив показ чорним пальтом із асиметричними лініями шиї.
Своєю колекцією він остаточно довів, що мінімалізм, не повинен означати мужність. Це повертає до суті тіла. Речі були суворі, визначені, точні, але вони були також сексуальні.

Просмотров: 1023 | Дата: 22.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)


З 12 по 20 лютого тривав Тиждень моди у Нью-Йорку. Cвято моди проходить на тлі економічної депресії в США, падіння купівельної активності і збитків дизайнерських домів, які оголошують небувалі знижки.



Нестабільна економічна ситуація в світі додала Нью-йоркському тижню моди набагато меншого розмаху - з чуток, навіть відомий кутюр'є Марк Джакобс запросив на своє шоу 700 людей замість звичайних двох тисяч, багато дизайнерів, врізаючи витрати, скоротили свої програми. На такий крок пішли Мара Хоффман, Серджіо Дейвіла і Ніколас Кей.

Протягом тижня на подіум виходили моделі в костюмах від Келвіна Клейна, Анни Суї, Майкла Корса, Ральфа Лорана, Ніколь Міллер, Донни Каран, які представили свої осінні колекції.

До речі, санудтреком показу Oscar de la Renta стала пісня Марвіна Гейна із словами "Спасибі, спасибі мені, ніщо більше не буде таким". Проте покази, які відбулись 13 лютого стали протиріччям цього рядка. Адже, практично до кожної колекції були застосовні епітети: "впізнанний", "фірмовий", оскільки дизайнери поголовно вирішили повернутися до своїх основ.

Просмотров: 985 | Дата: 21.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Шик від Оскара де ла Ренти.

Усього 15 хвилин знадобилося домініканському дизайнеру, аби показати свою останню колекцію, і тепер ім`я модельєра не сходить із вуст кожного поціновувача моди, хто потрапив на нью-йоркський фешн-вік.

Причарував відвідувачів показу де ла Рента неймовірною кількістю та величезним розмаїттям хутра. Серед найкращих, зазначають фахівці, в колекції дизайнера - сірі жилети з каракульчі та соболеві шуби. Звісно, не обійшлося й без несподіванок. Так, серед перших на подіум вийшла модель, одягнена в шарф та рукавички зі скунса.
Інші ж убори від дизайнера не вирізнялися екстравагантними матеріалами: класика вишуканого смаку для “дорогих” леді, як каже сам модельєр. Щоправда, деякі з шовкових суконь де ла Ренти були настільки вузькі, що моделям часом доводилося сповільнювати х ... Читати далі
Просмотров: 1124 | Дата: 21.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Бренд POUSTOVIT взяв участь у щорічній міжнародній виставці жіночого одягу та аксесуарів Collection Première Düsseldorf (CPD), де представив нову колекцію осінь-зима 2009-2010.



Стало доброю традицією, що саме в Дюссельдорфі Лілія Пустовіт вперше показує світові нову колекцію. У котрий раз дизайнер була запрошена організаторами CPD - Igedo Company - взяти участь у цій міжнародній виставці жіночого одягу та аксесуарів в рамках проекту Designerpool. Показ бренду POUSTOVIT відбувся 1 лютого в Fashion Theatre. Детальніше познайомитися з колекцією на CPD можна було в атмосфері шоу-рума дизайнера в Avantgarde Gallery.

Натхненням колекції осінь-зима 2009-10 послужила атмосфера початку 60-х років, наповнених оптимізмом і вірою в майбутнє. Не останню роль у формуванні емоційного фону зіграв новий фільм А.А. Германа «Паперовий солдат».

Охайні жіночні силуети у формі кокону. Оборки і драпірування, які тримають форму завдяки жорстким тканинам. Об'ємні жакети та вузькі спідниці й штани. Скульптурна конструкція суконь впливає на основний дизайн, в якому складки і конструктивні деталі зі складених прямокутників додають образам витончений драматизм. Поєднання вовни з блискучим шовком і трикотажн ... Читати далі
Просмотров: 2289 | Дата: 21.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Підтримати українських дизайнерів, продемонструвати стабільність їхніх компаній і додати хоч трохи оптимізму в ситуації тотального негативу, що склалася в Україні. Таке завдання вирішував оргкомітет, готуючи ХХIV Український Тиждень Моди.



Мода аполітична, але не асоціальна! Усі негаразди країни чітко відзеркалюються у цьому красивому, але складному бізнесі. Правильне визначення пріоритетів, дбайливе ставлення до людських ресурсів, професіоналізм та порядність дали змогу дизайнерам всупереч подіям, що відбуваються, створити нові колекції, а нам організувати нормальну роботу Тижня Моди.

Звісна річ, загальносвітова економічна криза не могла не вплинути на кількість учасників Ukrainian Fashion Week. Але ті дизайнери, чиї колекції ми звикли протягом останніх років стабільно бачити на головному подіумі країни, створили і представлятимуть свої колекції ... Читати далі
Просмотров: 919 | Дата: 21.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz