Головна
» 2009 » Лютий » 22 » На Нью-Йоркському тижні моди повернулись у 80-ті
На Нью-Йоркському тижні моди повернулись у 80-ті
23:58

З 12 по 20 лютого тривав Тиждень моди у Нью-Йорку. Cвято моди проходить на тлі економічної депресії в США, падіння купівельної активності і збитків дизайнерських домів, які оголошують небувалі знижки.



Нестабільна економічна ситуація в світі додала Нью-йоркському тижню моди набагато меншого розмаху - з чуток, навіть відомий кутюр'є Марк Джакобс запросив на своє шоу 700 людей замість звичайних двох тисяч, багато дизайнерів, врізаючи витрати, скоротили свої програми. На такий крок пішли Мара Хоффман, Серджіо Дейвіла і Ніколас Кей.

Протягом тижня на подіум виходили моделі в костюмах від Келвіна Клейна, Анни Суї, Майкла Корса, Ральфа Лорана, Ніколь Міллер, Донни Каран, які представили свої осінні колекції.

До речі, санудтреком показу Oscar de la Renta стала пісня Марвіна Гейна із словами "Спасибі, спасибі мені, ніщо більше не буде таким". Проте покази, які відбулись 13 лютого стали протиріччям цього рядка. Адже, практично до кожної колекції були застосовні епітети: "впізнанний", "фірмовий", оскільки дизайнери поголовно вирішили повернутися до своїх основ.



Під час модного тижня було і повернення у 80-ті роки.
"Економіка тут ні до чого, - зізнався за кулісами Марк Джейкобс. - Я люблю колір і вирішив поміркувати про енергію і творчий дух, який переповнював тоді моє рідне місто".

У пошуках натхнення Уїчи Хассан теж пильно вглядався в стиль 80-х: прінти з героями коміксів, леопардові візерунки, мережива і панчохи в сітку - дизайнер Miss Sixty явно не розраховував, щоб його колекцію сприймали серйозно.
"Я спробував уявити собі дівчину з околиць, яка вирушає в клуб в Даунтауне. Що може бути на ній надіте?, - розповів Кріс Бенц. - Це одяг, який хочеться накинути швидко і піти танцювати".

Джілл Стюарт створила образ подруги рок-зірки, якою позаздрив би сам Аксель Роуз - суцільна шкіра, мережива і чорні ланцюги.



Джерело http://tsn.ua/



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 985 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz