Головна
» 2009 » Лютий » 22 » Презентація нової колекції Лілії Пустовіт осінь-зима 2009-2010 в Дюссельдорф
Презентація нової колекції Лілії Пустовіт осінь-зима 2009-2010 в Дюссельдорф
23:09

Бренд POUSTOVIT взяв участь у щорічній міжнародній виставці жіночого одягу та аксесуарів Collection Première Düsseldorf (CPD), де представив нову колекцію осінь-зима 2009-2010.



Стало доброю традицією, що саме в Дюссельдорфі Лілія Пустовіт вперше показує світові нову колекцію. У котрий раз дизайнер була запрошена організаторами CPD - Igedo Company - взяти участь у цій міжнародній виставці жіночого одягу та аксесуарів в рамках проекту Designerpool. Показ бренду POUSTOVIT відбувся 1 лютого в Fashion Theatre. Детальніше познайомитися з колекцією на CPD можна було в атмосфері шоу-рума дизайнера в Avantgarde Gallery.

Натхненням колекції осінь-зима 2009-10 послужила атмосфера початку 60-х років, наповнених оптимізмом і вірою в майбутнє. Не останню роль у формуванні емоційного фону зіграв новий фільм А.А. Германа «Паперовий солдат».

Охайні жіночні силуети у формі кокону. Оборки і драпірування, які тримають форму завдяки жорстким тканинам. Об'ємні жакети та вузькі спідниці й штани. Скульптурна конструкція суконь впливає на основний дизайн, в якому складки і конструктивні деталі зі складених прямокутників додають образам витончений драматизм. Поєднання вовни з блискучим шовком і трикотажними матовими поверхнями формують єдину органічну структуру, яка грає на контрастах, що зачаровує не тільки своєю емоційністю, а й дивною вібрацією руху тканин.

Кольори колекції - сіро-зелений, чорний - відповідають настрою осінньої природи. Спалахи яскраво-зеленого, синього та ягідної-червоного створюють атмосферу свята. Кольори природні і прості, але вони набувають особливого вигляду на фактурних тканинах. Поєднання матової і блискучою сторони однієї тканини. Контрасти призводять не до протистояння, а до гармонії кольорів, форм, тканин.

З 24 по 27 лютого 2008 року нова колекція POUSTOVIT 2009-2010 буде представлена баєрам, пресі та відвідувачам міжнародної виставки Collection Premiere Moscow (CPM) у Москві, організатором якої також є Igedo Company. Тут нова колекція також буде представлена як на подіумі, так і в шоу-румі.


Джерело http://www.fashionweek.com.ua




Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 2289 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz