Головна
» 2012 » Березень » 11

Основною подією ІХ сезону Lviv Fashion Week став очікуваний показ спеціальних гостей – дизайнерів ON AURA TOUT VU (Франція) з колекцією Haute Couture весна/літо 2012. Це був перший візит дизайнерів в Україну і перший показ Haute Couture у Львові. ON AURA TOUT VU створювали аксесуари для багатьох Домів Haute Couture, зокрема для Christian Dior, Christian Lacroix, Givenchy, і брендів ready-to-wear, таких як Yves Saint Laurent, Guy Laroche, Paco Rabanne, Nina Ricci, Rochas, John Galliano – перед тим, як започаткувати власні колекції ready-to-wear, Haute Couture, аксесуарів і парфумерії. У 2002 бренд представив першу колекцію Haute Couture і з цього часу є запрошеним членом Французької Федерації Моди і постійним учасником Haute Couture Paris Fashion Week.


Спеціальні проекти: 

FASHION VIEW - виставка модної фотографії. Lviv Fashion Week та український журнал FotyMody, чиї завдання у розвитку і популяризації української модної фотографії збігаються, презентували спеціалістам і шанувальникам своє бачення цього візуального мистецтва – у проекті FASHION VIEW - на засада ... Читати далі

Просмотров: 2705 | Дата: 11.03.2012 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Карл Лагерфельд запросив своїх гостей в загадковий грот, де всюди були кольорові кристали - прозоро-білі, сірі, лілові ... Моделі були одягнені в одяг тих же відтінках (та їх похідних), хоча панував на подіумі таки чорний, явний фаворит в новому сезоні.

У лінійці Chanel переважали моделі over-sized - всі речі, перетягнуті ременями, були ніби завеликі манекенницям. Крім того, дизайнер пропонує багатошаровість: штани-дудочки, поверх них - спідниці чи сукні, зверху - жакети і пальта. Кайзер Карл завершує образи за допомогою ефектних аксесуарів - масивних браслетів, шкіряних мітенок, невеликих сумочок з вишивкою, мештах на прозорих підборах-кристалах.

Вихідні туалети представляють із себе легкі прінтовані сарафани, ніби розфарбовані аквареллю - бузкової, смарагдово-зеленою, синьою і брудно-жовтої, а також оригінальні вбрання (сукні, пальто, жакети) з вишивкою, що зображає грані все тих же самоцвітів. До речі, всі ці речі знову-таки пропонуються в зв'язці з штанами.

Що стосується безпосередньо вечірніх look `ів, то тут присутні комбінезони з золотистою сітки, мереживні шаровари, а також прозорі спідниці, які Лагерфельд міксує з яскравими шовковими блузками. Тим, хто любить "класик ... Читати далі
Просмотров: 1836 | Дата: 11.03.2012 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Дизайнери бренду Валентіно, Марія Грація Кюрі та Паоло Пічоллі, наступної осені бачать образ скромної та покірної жінки. Основний мотив колекції - стриманість та елегантність.

"Ми поєднали різні культури, ремесла, щоб створити щось справді нове. Ми хотіли створити силуети, які були б дуже жіночними та чуттєвими", - ділиться дизайнер Паоло Піччолі.

Вся колекція скроєна з високоякісних матеріалів і прикрашена витонченим декором у вигляді непомітної вишивки та дрібних орнаментів в східноєвропейському дусі.

Чітка талія, невибагливі зачіски та нічого зайвого, у таких образах зустрічатимуть жінки перші морози сезону осінь-зима 2012 року.













Valentino
Осінь-Зима 2012-2013




Просмотров: 1258 | Дата: 11.03.2012 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Навіть не знаю, що хвалити більше - саму колекцію сезону осінь-зима LV 2012 \ 13, як і у Chanel, куди більш "кутюрну", ніж колекція "від кутюр", або презентацію. Тому що звук привокзальних годин і виїзд старовинного паровоза відразу ж налаштував на ті часи, коли брати Люм'єр представляли свій перший фільм, налякав зал.

Хоча асоціації з останніми роками 19 століття були далеко не самі прямі - в капелюшках, в обробці, в формах багажних сумок і носіям, крокуючих поруч з моделями.

Слідом за Лагерфельдом Джейкобс стверджує новий тренд - і можна бути впевненими, що він приживеться - це популярні в середині 80-х багатошарові ансамблі. Надихаючись 20-ми, тоді дизайнери багатьох країн (і в СРСР, до речі, теж) пропонували носити сукні або спідниці разом з брюками, часто перетворюючи сукні тим самим у верхній одяг, поєднуючи їх при цьому з довгими пальто або короткими куртками.

Я в захопленні! Джейкобс мене давно так не радував (і взагалі останнім часом не радував).

... Читати далі
Просмотров: 1332 | Дата: 11.03.2012 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz