Головна
» 2012 » Березень » 11 » Lviv Fashion Week осінь зима 2012-2013
Lviv Fashion Week осінь зима 2012-2013
15:35

Основною подією ІХ сезону Lviv Fashion Week став очікуваний показ спеціальних гостей – дизайнерів ON AURA TOUT VU (Франція) з колекцією Haute Couture весна/літо 2012. Це був перший візит дизайнерів в Україну і перший показ Haute Couture у Львові. ON AURA TOUT VU створювали аксесуари для багатьох Домів Haute Couture, зокрема для Christian Dior, Christian Lacroix, Givenchy, і брендів ready-to-wear, таких як Yves Saint Laurent, Guy Laroche, Paco Rabanne, Nina Ricci, Rochas, John Galliano – перед тим, як започаткувати власні колекції ready-to-wear, Haute Couture, аксесуарів і парфумерії. У 2002 бренд представив першу колекцію Haute Couture і з цього часу є запрошеним членом Французької Федерації Моди і постійним учасником Haute Couture Paris Fashion Week.


Спеціальні проекти: 

FASHION VIEW - виставка модної фотографії. Lviv Fashion Week та український журнал FotyMody, чиї завдання у розвитку і популяризації української модної фотографії збігаються, презентували спеціалістам і шанувальникам своє бачення цього візуального мистецтва – у проекті FASHION VIEW - на засадах передових тенденцій модної естетики. Незалежний український журнал FotyMody з часу свого створення дотримується високої планки рівня світових fashion-проектів, пропонуючи нестандартні ідеї і унікальний контент. Бути всередині моди – експериментувати, захоплювати, переживати, - в такому дусі витримані всі матеріали видання. Для проекту FASHION VIEW журнал FotyMody запропонував підбірку яскравих, експресивних, ексклюзивних фотосесій, створених за останніми тенденціями світової модної фотографії.

OFF schedule Львівський Тиждень Моди традиційно відкриває дорогу молодим дизайнерам: новий розширений формат OFF schedule, який створений на базі колишнього проекту ЛНАМ-fashion, знайомить з роботами молодих дизайнерів, студентів і випускників профільних вишів та спеціалізованих кафедр з усієї України. Учасники: KATERYNA TIMO4KO | Крістіна Чєгодаєва | Настя Єфремова | Мирослава Петренко | Діана Говдій | Ольга Демків | Катя Дмитрів | Ірина Жугель | Юля Рибка | Анна Кашуба | Ліда Матвієнко | Інна Мілко 

In AVANT GARDE – проект, присвячений авангарду в моді і мистецтву в моді. In AVANT GARDE демонструє авангардні колекції, колекції з нетрадиційних матеріалів, твори contemporary art на тему fashion, авангардні образи чи колекції, створені спільно дизайнерами і художниками. 29 березня учасниками In AVANT GARDE стали 10 дизайнерів: Popsujko Viktoriya | Вікторія Буднік | Анна Дідух | Оля Деревич | Оля Шипелик | Вербовська Ельза | Мар’яна Ткачук | Наталя Чорній | Olga Kurbatova | Razova & Kuzjo 

Презентація капсульної колекції MARTA WACHHOLZ в історичному Палаці Потоцьких – на відкритті виставки «Золото античного світу» 30 березня. Колекція, інспірована античністю, була створена спеціально для події.

Благочинність Показ Roksolana Bogutska осінь/зима 2012 31 березня став частиною соціального проекту «Я не один», спрямованого на допомогу хворим дітям. Зібрані з продажу запрошень на показ кошти направлені на організацію та проведення унікальних операцій, які не проводились в Україні раніше, за участю лікарів з провідних клінік Європи. 

Art Lviv Fashion Week – це не лише покази і презентації колекцій. Щосезону Львівський Тиждень Моди йде назустріч художникам, надаючи простір для представлення мистецьких проектів, виставок та інсталяцій. 30 березня – 1 квітня на Lviv Fashion Week були презентовані проект-інсталяція художниці Терези Барабаш «XS-XXL», виставка графіки Ольги Янковської, виставка живопису і скульптури Олега та Людмили Давиденко "Метаморфози"

 

ДИЗАЙНЕРСЬКІ РОБОТИ

Олександр Очеретний
Колекція «Смак Пудри» навіяна ностальгічними нотами за прекрасним та розкішним. Почуття легкості, прихованої пристрасті, невгамовного бажання бути справжньою… цукеркою. Головними трендами виступають 60-ті. Владне поєднання та міксування різних фактур та оздоблень, блиск та м’якість, романтика та пуризм, стиль і шик – все це зливається у неповторний аромат розкоші.
Amina Gasem
Колекція «Українська весна» інспірована сучасними молодими людьми. За словами Аміни, вільний крій та вільні силуети в колекції є уособленням свободи дій, свободи руху та свободи самовираження, індивідуальності. Колірна гама костюмів побудована на пастельних відтінках, що символізують чистоту. Як акценти використані контрастні аксесуари у вигляді браслетів і нашийних прикрас.
Roksolana Bogutska
Інспірацією для колекції стали елементи ретро-стилю: мода 60-х років ХХ ст. За словами дизайнера, «О-подібні силуети, вовняно-шовкові тканини, хутро, багато елементів чоловічого одягу апелюють до образу активної жінки 60-х, яка займалася бізнесом, спортом і жила повноцінним життям.»
Іванна Юхимчук 
Створена колекція «Rozalin» відображає навіяний подих першого снігу. Форми переповнені легкістю та фактурністю тканин, що накладаються одна на одну. Прозорість елементів додає багатошаровості та складності сприйняття, загального враження легкості та повітряності. 
v o z i a n o v 
«READY FOR FALL» від v o z i a n o v — це колекція «силуетів і кольорів» в настрої «жорсткого романтизму». «Чудова колекція v o z i a n o v — така вишукана, ідеальні форми, прекрасні кольори. Я шаленію від взуття! Я думаю, цей дизайнер міг би бути в Україні тим, чим є для світу моди Jil Sander» — говорить Judith Girard Marchak, fashion-редактор, Париж.
GOLDA 
Дизайнер Голда Виноградська цього року вдруге брала участь у виставці WHO`S NEXT Prêt-à-Porter Paris. Глобальна міжнародна виставка-салон представляє близько 2500 обраних брендів під однією назвою WHO`S NEXT Prêt-à-Porter Paris для широкої аудиторії байерів і професіоналів індустрії моди (кількість відвідувачів виставки у 2012 — більше 65 тисяч).
Anna Yakovenko
Харківський дизайнер Анна Яковенко створила осінню колекцію з цікавими джерелами інспірації – яскравою Африкою та морською тематикою в складних кольорових сполученнях. Стиль колекції — класично-романтичний, для глядачів вона запам’яталася як вінтажна.
On Aura Tout Vu
On Aura Tout Vu презентували у Львові «вогняну» колекцію Haute Couture весна/літо 2012 «High Light Fire» — на контрасті з весняним, проте засніженим і морозним вечором останнього дня Lviv Fashion Week. 
FOLTOVYCH&
Гучний дебют дев’ятого сезону Lviv Fashion Week — колекція чоловічого одягу FOLTOVYCH&, яка отримала високу оцінку експертів. «Оксана Фольтович створює одяг для впевнених, атлетичних і стильних чоловіків. Оксана має велике майбутнє у сфері чоловічої моди» — аналізує Marcellous L.Jones, Fashion Insider TV, головний редактор TheFashionInsider.com Magazine.
Ігор Іванишин
Донецький молодий дизайнер Ігор Іванишин представив досить лаконічну колекцію жіночого та чоловічого одягу сезону осінь/зима 2012-13. В колекції домінує сірий колір, беж та соковиті акценти яскраво-жовтого. Така нейтральність прийшлася до смаку відвідувачів LFW.
ФЕЛІКС РОДІОНОВ
Свобода, незалежність і комфорт, — такі справедливі ідеї стали основою колекції «Freedom» українського дизайнера Фелікса Родіонова, показ якої відкривав 4 день Lviv Fashion Week. Приємно, що ця нова колекція сезону осінь-зима 2012-2013 вперше демонструється саме львівській публіці.
Фелікса Родіонова часто ще називають «шкіряним» творцем модного одягу, адже він переважно виготовляє одяг та аксесуари зі шкіри та хутра. «Freedom» — не виняток. Але цього разу – це нові розкрої, цікаві поєднання та практичні форми. Короткі молодіжні куртки, жіночі «косухи», відтінок стилю neourban, а також стримані піджаки до середини стегон, звужені в талії та об’ємні внизу плащі характеризуються великою кількістю різних швів, складок, нашивок і навіть вишивок.
Cофі Марія Сєдова 
Юні леді, з гарними манерами, чудово освічені, бездоганно вбрані. Вродливі, успішні, чарівні та невгамовні. Софі Марія впевнена, що кожна дівчинка та жінка — юна тендітна принцеса. Немає жінок, котрі не хочуть бути гарними. Є жінки, котрі бояться зізнатися собі в цьому і бути слабкими та сильними одночасно.
Артем Комаров 
Diffuse styile для дизайнера Артема Комарова є не лише напрямом у дизайні – він уже став світоглядом і невід’ємною частиною творчого стилю бренду. У дебютній колекції осінь-зима втілюється принцип «жіночність понад усе», що є спробою ще раз підкреслити роль жінки в сучасному світі.
Основний акцент колекції – це форма, яка на сто відсотків підкреслює  жіночу стать. Кілька століть тому жодна жінка навіть не могла себе уявити без головної деталі вбрання - корсету. Проте з плином часу ця деталь гардеробу перетворилася в атавізм. Дизайнер використовує корсет у своїй колекції, при цьому транспортуючи його в сучасний діловий жіночий костюм.  Жакети на основі корсету виглядають надзвичайно жіночно –сексуально, проте водночас дуже стримано.
Yulia Stakhiv 
Молодий дизайнер Юлія Стахів представила колекцію, інспіровану асоціаціями на тему українського костюма. Колекція отримала схвальні відгуки критиків і представників міжнародної преси. Витримана в світлому спокійному колориті, не перевантажена оздобленням, як це часто буває в «етнічних» моделях, колекція Юлії Стахів є зразком легкої і свіжої інтерпретації етнічної теми.
Ksenia Serbin
Осінь/зима 2012.13 від Ksenia Serbin – графічно-агресивна з жіночними елементами. За словами дизайнера, в колекції багато графіки і контрастів – в лініях, формах, матеріалах (шовк/шкіра, вовна/шкіра). Силует нью-лук з тоненькою талією став відправною точкою для розвитку форм у колекції. Будуть представлені графічні силуети в колірній гамі чорного, сірого, коричневого, синього, пастельних беж і світло-сірого.
Under Queen 
Дизайнер бренду Under Queen Роксолана Баран створила колекцію Golden Idols під впливом психоделічної культури 60-70-х рр. ХХ ст., взявши за основу образи рок-еліти тих часів. Вражають моделі колекції, котрі нагадують стиль відомих рок-гуртів Led Zeppelin, KISS, Deep Purple.
Lyuba Chernikova 
Франківський дизайнер Люба Чернікова запропонувала на осінь/зиму 2012 яскраво-етнічну кольорову колекцію, в якій вдало поєдналися сучасні і традиційні елементи. Особливої уваги заслуговують аксесуари - сумки, сережки і браслети, створені із застосуванням давніх технік войлоковаляння та розпису по дереву. 
Після показу Сергій Мясоєдов, головний редактор журналу Peluquerias Hair Styles, розповів нам про враження від колекції: «Lyuba Chernikova - вдала адаптація фольклорних мотивів до сучасного крою. Достатньо актуально і дуже добре все виглядає в комплексі - вдало підібрана музика, шоу - дуже сучасно».
Nedoshytko Uliana 
Джерелом натхнення для створення інтелектуальної осінньо-зимової колекції Уляни Недошитко стали пейзажні зарисовки та дерева.Уляна Недошитко - призер САБОТАЖу-2011 (гран-прі), яка представлятиме Україну на ХХ ювілейному конкурсі дизайнерів одягу «Золота Нитка» в Лодзі (Польща) 20 квітня 2012 р.
Bobkova 
Інспіраціями нової колекції Bobkova стали головоломка-тангл, складні плетення в природі і архітектурі, 3-D ефект. Складний крій, вільні силуети, темний колорит наближають стилістику колекції до творінь бельгійських дизайнерів та актуальної настроєвості паризьких показів.Завдяки участі у двох провідних міжнародних виставках Fashion Coterie (Нью-Йорк) і WHITE Show (Мілан) та показі на Ukrainian Fashion Week нову осінньо-зимову колекцію від Bobkova вже встигли оцінити в США, Європі та Києві.



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 2705 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz