Головна
» 2012 » Березень » 11 » Chanel Осінь-Зима 2012-2013 prêt-à-porter
Chanel Осінь-Зима 2012-2013 prêt-à-porter
15:17

Карл Лагерфельд запросив своїх гостей в загадковий грот, де всюди були кольорові кристали - прозоро-білі, сірі, лілові ... Моделі були одягнені в одяг тих же відтінках (та їх похідних), хоча панував на подіумі таки чорний, явний фаворит в новому сезоні.

У лінійці Chanel переважали моделі over-sized - всі речі, перетягнуті ременями, були ніби завеликі манекенницям. Крім того, дизайнер пропонує багатошаровість: штани-дудочки, поверх них - спідниці чи сукні, зверху - жакети і пальта. Кайзер Карл завершує образи за допомогою ефектних аксесуарів - масивних браслетів, шкіряних мітенок, невеликих сумочок з вишивкою, мештах на прозорих підборах-кристалах.

Вихідні туалети представляють із себе легкі прінтовані сарафани, ніби розфарбовані аквареллю - бузкової, смарагдово-зеленою, синьою і брудно-жовтої, а також оригінальні вбрання (сукні, пальто, жакети) з вишивкою, що зображає грані все тих же самоцвітів. До речі, всі ці речі знову-таки пропонуються в зв'язці з штанами.

Що стосується безпосередньо вечірніх look `ів, то тут присутні комбінезони з золотистою сітки, мереживні шаровари, а також прозорі спідниці, які Лагерфельд міксує з яскравими шовковими блузками. Тим, хто любить "класику" Chanel, напевно сподобаються шикарні костюми з тонкої вовни, доповнені футуристичними кольє-ошийниками. Новатори оцінять "жаті" моделей з блискучих тканин з обробкою пір'ям, якими і завершилося дефіле.



Chanel
Осінь-Зима 2012-2013













































































































































Джерело: http://lifestyle.ru
Фото: http://www.style.com



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1842 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz