Головна
» 2010 » Листопад » 09

Відома українська дизайнерка представила модну та неординарну колекцію, на яку її надихнула УПА.

Перший за останні три роки показ Оксани у Львові пройшов у форматі театралізованого дійства та зібрав чималу кількість ВІП-гостей. Підтримати та похвалити модельєрку прийшли і її добрі друзі-співак Олександр Пономарьов, Руслана та телеведуча Ольга Фреймут.

”Модний український стиль. Мені це і подобається, подобається коли людина вміє адаптувати і скажімо поєднати сучасність, тобто те, що є модним з тим що є вічне”, - каже співак Олександр Пономарьов.

”Для дизайнера важливо вберегти свою ідентичність. Оксана вона відрізняється з мільярдів, в неї є свій почерк і це людина, яка дійсно ввійде в історію, я це точно знаю тому, що трохи в моді розбираюсь”, - каже телеведуча Ольга Фреймут.

Не менш оригінальною виявилася і локація для показу Оксани Караванської. Дійство організувал ... Читати далі

Просмотров: 1791 | Дата: 09.11.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


З 28 по 31 жовтня 2010 р. у Львові пройшов шостий Тиждень Моди (Lviv Fashion Week весна/літо 2011). Особливою відмінністю осіннього Lviv Fashion Week стало те, що покази проходили в різних місцях, так, окрім Виставкового центру Shuvar-Expo, який став головним майданчиком для демонстрацій колекцій, відвідувачі модної події мали змогу побачити дефіле ще й у ТГ Опера Пасаж та Львівському Будинку вчених.
Почесним гостем VI Lviv Fashion Week став японський дизайнер зі світовим ім’ям, легенда світу моди Kenzo Takada. Слід зазначити, що для модельєра, засновника бренду Kenzo це перший візит в Україну.
Протягом 4 днів Львівський Тиждень Моди відвідали близько 10 тис осіб, серед яких були помічені численні зірки львівського шоу-бізнесу, діячі культури, підприємці, закордонні гості, політики, зокрема мер нашого міста Андрій Садовий, який завітав на свято моди разом з сім’єю. Колекції сезону весна/літо 2011 представляли як провідні дизайнери, так і молоді талановиті модельєри. Окрім українських дизайнерів свої творчі роботи продемонстрували їхні колеги з Польщі, Грузії, Білорусії.


28 жовтня в ТГ Опера Пасаж відбулись покази найкреативніших колекцій студентів факультету дизайну Львівської національної академії мистецтв (ЛНАМ). Насамперед, цей захід був спрямований на підтримку юних дизай ... Читати далі
Просмотров: 1849 | Дата: 09.11.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Завершився Ukrainian Fashion Week, під час якого свої колекції показали 44 дизайнери. У останній день UFW свої роботи на подіумі представили Анастасія ЗАЙЦЕВА та Олена МОЛЧАНОВА в проекті Fresh Fashion, Elena GOLETS, Наталя СОБОЛЄВА/Людмила ВРОНСЬКА, Серж СМОЛІН та Віктор ANISIMOV.

Не обійшлось цього разу на UFW і без курйозів. Після показу Олени Голець оголені активістки руху FEMEN вибігли на подіум з плакатами "Модель, не иди в бордель" та "Подіум мясная лавка".

Під час фінального виходу моделей дівчата з FEMEN пройшлись разом із ними. Після чого активістки руху стали на коліна на прокричали "Модель, не иди в бордель". Але як тільки дівчата побачили охоронців, які поспішали до них, вибігли із зали. Охоронці провели дівчат до гардеробу та простежили, аби вони покинули приміщення, у якому проходив Український тиждень моди.

"Оті дві дівчини в кінці - це не частина показу, - одразу повідомила Олена Голець. - А колекція хороша. Люблю, коли мені самій подобаються речі, значить вони сподобаються і всім іншим. А тут ще й такий піар. Точно продасться".

Серж Смолін цього разу пораду ... Читати далі

Просмотров: 1038 | Дата: 09.11.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz