Головна
» 2010 » Листопад » 9 » Lviv Fashion Week весна/літо 2011
Lviv Fashion Week весна/літо 2011
13:29

З 28 по 31 жовтня 2010 р. у Львові пройшов шостий Тиждень Моди (Lviv Fashion Week весна/літо 2011). Особливою відмінністю осіннього Lviv Fashion Week стало те, що покази проходили в різних місцях, так, окрім Виставкового центру Shuvar-Expo, який став головним майданчиком для демонстрацій колекцій, відвідувачі модної події мали змогу побачити дефіле ще й у ТГ Опера Пасаж та Львівському Будинку вчених.
Почесним гостем VI Lviv Fashion Week став японський дизайнер зі світовим ім’ям, легенда світу моди Kenzo Takada. Слід зазначити, що для модельєра, засновника бренду Kenzo це перший візит в Україну.
Протягом 4 днів Львівський Тиждень Моди відвідали близько 10 тис осіб, серед яких були помічені численні зірки львівського шоу-бізнесу, діячі культури, підприємці, закордонні гості, політики, зокрема мер нашого міста Андрій Садовий, який завітав на свято моди разом з сім’єю. Колекції сезону весна/літо 2011 представляли як провідні дизайнери, так і молоді талановиті модельєри. Окрім українських дизайнерів свої творчі роботи продемонстрували їхні колеги з Польщі, Грузії, Білорусії.


28 жовтня в ТГ Опера Пасаж відбулись покази найкреативніших колекцій студентів факультету дизайну Львівської національної академії мистецтв (ЛНАМ). Насамперед, цей захід був спрямований на підтримку юних дизайнерів, які бажають увійти до світу високої моди. Також в перший день свою колекцію представила модельєр Ірина Коваленко. Оригінальним та водночас незвичним було те, що моделі, замість традиційного подіуму, дефілювали доріжкою ескалатора.


Другий день Lviv Fashion Week сезону весна/літо 2011 стартував з конкурсу дизайнерів САБОТАЖ, це проект для підтримки молодих дизайнерів, який Львівський Тиждень Моди вдруге проводить у партнерстві з Міжнародним конкурсом дизайнерів одягу "The Golgen Thread”. У фіналі конкурсу прийняли участь 15 учасників, які успішно пройшли попередній відбір. Серед них кваліфіковане журі обрало призерів, а гран-прі здобула Наталія Палій з колекцією «Кам’яна квітка». Вона отримала можливість стати учасником фіналу Міжнародного конкурсу дизайнерів одягу "The Golgen Thread” на Fashion Week Poland у травні 2011 року та поборотись за головний приз у 4000 євро.
Продовжили другий день показів колекції від LA GERMAINE та Alisa Shevo.


30 жовтня в Леополіс хол (ТГ Опера Пасаж) відбулась прес-конференція з почесним гостем Lviv Fashion Week Kenzo Takada. Дизайнер люб’язно відповідав на запитання журналістів, розповів про себе, поділився враженнями про Львів та висловив власну думку про актуальні питання fashion-індустрії. По закінченні бесіди з пресою дизайнер Олеся Теліженко подарувала Kenzo Takada свою авторську сорочку з натурального льону, виконану ручною вишивкою в техніці художньої гладі бавовняними нитками. Натхненням для створення рисунку стала стародавня вишивка стилю українського бароко, який культивувала козацька старшина.



В третій день Львівського Тижня Моди свої колекції представили Suzanna Slastion, Іванна Юхимчук, Гранд стиль, MALVA-FLOREA, Besario Japaridze (Грузія), Yatsentyuk & Mykytyuk, Zinaida Likhacheva, а завершила покази білоруський дизайнер TARAKANOVA (Belorussian Fashion Week) своєю колекцією чоловічого одягу.


Четвертий, завершальний день розпочався з показу наймолодшої львівської дизайнерки Софії - Марії Сєдової, яка продемонструвала свій дитячий погляд на моду, створивши колекцію одягу для наймолодших модниць та модників. Також в цей день глядачі побачили колекції Ольги De NoGGa, Yujen fashion, IRINA SALIEVA, РЕПТИЛІЯ, Юлі Лехів, Вікторії Селезньової, Олесі Гринь, Christina BOBKOVA, Kevork Shadoyan.


Паралельно в Будинку вчених пройшов закритий показ колекції Оксани Мухи. Чотириденний модний марафон закінчився благочинним показом «Я не один» режисера Сергія Бобака. За зібрані гроші буде придбане необхідне обладнання для відкритого нещодавно у Львові «Центру ендоскопії та хірургії новонароджених, а також ліки для хворих дітей.
Вкотре на Lviv Fashion Week українські артисти виступили в якості моделей, дефілюючи подіумом.



































































Фотографії Максим Хіміч і Циркот Віолетта
а також матеріал http://beauty.lviv.ua









Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1846 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz