Головна
» 2010 » Листопад » 9 » Оксана Караванська привезла до Львова свою патріотичну колекцію
Оксана Караванська привезла до Львова свою патріотичну колекцію
13:34

Відома українська дизайнерка представила модну та неординарну колекцію, на яку її надихнула УПА.

Перший за останні три роки показ Оксани у Львові пройшов у форматі театралізованого дійства та зібрав чималу кількість ВІП-гостей. Підтримати та похвалити модельєрку прийшли і її добрі друзі-співак Олександр Пономарьов, Руслана та телеведуча Ольга Фреймут.

”Модний український стиль. Мені це і подобається, подобається коли людина вміє адаптувати і скажімо поєднати сучасність, тобто те, що є модним з тим що є вічне”, - каже співак Олександр Пономарьов.

”Для дизайнера важливо вберегти свою ідентичність. Оксана вона відрізняється з мільярдів, в неї є свій почерк і це людина, яка дійсно ввійде в історію, я це точно знаю тому, що трохи в моді розбираюсь”, - каже телеведуча Ольга Фреймут.

Не менш оригінальною виявилася і локація для показу Оксани Караванської. Дійство організували в історичному трамвайному депо. На вході стояли хлопці з автоматами, а аромат залу заповнив гарячий глінтвейн та куліш яким частували усіх запрошених.

”Я шукала місце, яке було б настільки енергетичне і відповідало саме цій темі”, - каже дизайнер Оксана Караванська.

Колекцію виконали у доволі похмурій гаммі. Домінуючі кольори у ній: вугільно-сірий з переходом у чорний, шоколадний, та беж. Однак ключовий настрій показу задавали все ж жіночний силует та рельєфні фактури. Серед тканин дизайнер використовує мохер, неткану шерсть, французьке мереживо, шовк і тонку віскозу, а також дуже об'ємну ручну в'язку. Безумовний must have колекції - пальта, в яких використали що найменше три різні матеріали. Як розповідає модельєрка на створення таких войовничих образів її надихнула сумна і неоднозначна історія Української Повстанської Армії.

”Це є настрій, це є інспірація, це є те, що мене надихнуло. І це є все антураж. Повірте мені, я не пропоную жодній нареченій в оцих от капцях виходити на весілля. Ну хіба, що якісь екстремалки знайдуться. Це є все асоціація, історія є картинка це є театралізована вистава”, - каже дизайнер Оксана Караванська.

Працювати над створенням колекції Караванська почала взимку 2009-го, а останні вечірні сукні закінчила спеціально для показу у Львові. До слова представлена колекція вже знайшла свого покупця за океаном, у Нью-Йорку.

Джерело http://www.karavanska.com.ua та http://www.24tv.com.ua/



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1794 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz