Головна
» 2009 » Березень » 20

З колекцій Fresh Fashion видно, що всі молоді дизайнери уважно стежать за трендами і хочуть реально продавати речі. Відкривала показ Ірина Красильникова з колекцією Sin, дівчина з історією стиліста і учасниця проекту ProFashion. Сама дизайнерка позиціонує свій одяг як вбрання для золотої молоді, хлопців і дівчат, ще занурених в себе після вчорашньої вечірки, розслаблених, але які точно знають, що вони хочуть у цьому житті. Концепція втілена через усі відтінки синього кольору – від блакитного металік, холодного синього до глибокого темного майже фіолету. В жіночій частині колекції Ірина експериментувала з формами і об'ємом, міні-сукні з пальтових тканин на бретелях з облягаючим ліфом і гіпертрофованими широкими спідницями, модні прямі міні-сукні дизайнерка теж не оминула, подекуди декоруючи їх шифоновими смужками. Особливість чоловічої частини колекції – чисті лінії, вільний крій, акцентовані плечі.


Тетяна Андрейченко два роки співпрацює з продюсерським центром Music Motors як стиліст, на її совісті багато образів артистів у кліпах. Ідея створити повноцінну дизайнерську колекцію прийшла в дві голови – Тетяни і генерального продюсера Musi ... Читати далі
Просмотров: 955 | Дата: 20.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Одним із найочікуваніших показів Тижня розпочався останній день UFW. «Нові імена» – це завжди цікаво і дуже непередбачувано. Цього разу молоді талановиті показали нам дуже комерційні колекції, більшість форм та силуетів яких ми однак вже десь бачили – дещо не вистачало того нового дихання, якого зазвичай очікуєш. Проте суворо судити дебютні колекції ми, звісно, не можемо – дуже непросто перемогти на старті. Подивимось, що буде далі!



Відкривала «Нові імена» «скандинавська» колекція Світлани Саворони, Вона надихнулась атмосферою Копенгагену, його людьми та вуличною модою – показ вийшов досить грайливий: дівчатка у рудих перуках, шапках-капелюшках; кучерявий трикотаж, димчасті кольори (сірий, бузковий, салатно-зелений). Зацікавили м’якенькі стьобані клатчі, сподобались шкільні комірці. Аплікації та прикраси у вигляді велосипедів виправдали подіум, декорацією якого, власне, й став цей засіб пересування – ніби концептуально витримано.

Після принцес Саворони на подіумі з’явились принци від Оксани і Світлани Малініних. Дизайнерки пропагують такий собі грубий мачизм – у наші дні щось не дуже зрозуміле: рожеве та сіре, сорочки та брюки, шкіра та хутро – в результаті не просто колекція, а солодкий рафінад. Трохи вибився з стилістики показу ... Читати далі
Просмотров: 942 | Дата: 20.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz