Головна
» 2009 » Лютий » 01

Італійський дует Стефано Габбана (Stefano Gabbana) і Доменико Дольче (Domenico Dolce) представили на Тижні моди в Мілані чоловічу колекцію “D&g” на сезон осінь-зима 2009-2010.

Створюючи нову колекцію, модельєри надихнулися образом Оскара Уайльда (Oscar Wilde) - ірландського драматурга, також відомимого, як знаменитого лондонського денді. Оскар Уайльд (Oscar Wilde) як найбільша фігура європейського декадансу втілює витончений смак і аристократичні манери, але при цьому в колекції присутній і елементи, запозичені у військовій формі, що значно обважнює окрилений творчою спадщиною Уайльда потенціал колекції. Крім цього, автори нової колекції вважають, що вона явіляєтся прототипом нового фільму Олівера Паркера (Oliver Parker) “Доріан Грей (Dorian Gray)”, прем'єра якого призначена на вересень 2009 року. Цей роман був написаний Оскаром Уайльдом (Oscar Wilde) і опублікований в 1891 році. Головний герой романа звеличив молодість і красу найвище на світі, але при цьому його порочність і самолюбність погубили його. Можливо це колекція про ту мить, коли всі молодо і красиво?
 
Просмотров: 1483 | Дата: 01.02.2009 | Рейтинг: 4.0/1 | Комментарии (0)


Ветеран жіночого pret-a-porte Антоніо Маррас представив на Тижні моди в Парижі свою дебютну чоловічу колекцію, зроблену їм для Будинку моди Kenzo. Правда, колекція у дизайнера вийшла звично жіночною: квіти, вишивка з узорами на комірцях і надмірна увага до деталей.
 

Джерелом натхнення для Марраса стала Росія і російська історія. У своєму показі він використовував радянський солдатський крій, пальто з металевими заклепками і армійські леггинси у вигляді теплої нижньої білизни. Його моделі марширували по подіуму у військових хутряних кашкетах, деколи з барабанами через плече.

Військовий силует дизайнер вирішив пом'якшити, але вельми несподівано: вишивкою і обробкою з бісеру. Елементами, які швидше асоціюються з жіночою модою, ніж з чоловічою. Великі довгасті білі гудзики, білосніжний бісер і світлі лелітки на лацканах створювали ефект тільки що минулого снігопаду.

«Так, я дійсно використовував в колекції осінь-зима 2009 рясну вишивку. Але оскільки вона не дуже яскрава, а швидше димчаста і приємно спокійна, то і виглядає цілком чоловічою. До того ж я не вірю в розділення моди на жіночу і чоловічу. Мода - це ... Читати далі

Просмотров: 1899 | Дата: 01.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Частина 1
 
 
Частина2
Просмотров: 1022 | Дата: 01.02.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz