Головна
» 2009 » Лютий » 1 » D&G (Дольче габанна) чоловіки осінь-зима 2009-2010 (58 фото)
D&G (Дольче габанна) чоловіки осінь-зима 2009-2010 (58 фото)
02:41

Італійський дует Стефано Габбана (Stefano Gabbana) і Доменико Дольче (Domenico Dolce) представили на Тижні моди в Мілані чоловічу колекцію “D&g” на сезон осінь-зима 2009-2010.

Створюючи нову колекцію, модельєри надихнулися образом Оскара Уайльда (Oscar Wilde) - ірландського драматурга, також відомимого, як знаменитого лондонського денді. Оскар Уайльд (Oscar Wilde) як найбільша фігура європейського декадансу втілює витончений смак і аристократичні манери, але при цьому в колекції присутній і елементи, запозичені у військовій формі, що значно обважнює окрилений творчою спадщиною Уайльда потенціал колекції. Крім цього, автори нової колекції вважають, що вона явіляєтся прототипом нового фільму Олівера Паркера (Oliver Parker) “Доріан Грей (Dorian Gray)”, прем'єра якого призначена на вересень 2009 року. Цей роман був написаний Оскаром Уайльдом (Oscar Wilde) і опублікований в 1891 році. Головний герой романа звеличив молодість і красу найвище на світі, але при цьому його порочність і самолюбність погубили його. Можливо це колекція про ту мить, коли всі молодо і красиво?
 
Про ілюзорність наших мріянь і, звичайно, Доріана Грея (Dorian Gray), свідчать численні прінти, нанесений на різні моделі одяг. Вони переважно зображають декор у вигляді елементів військового мундира.

У колекції використовувалися такі тканини і матеріали як: шовк, денім, сатин, парча, шерсть, оксамит і кашемір. Колірна гамма обмежена сірими, чорними, темно-зеленим, синіми і золотими відтінками.

У чоловічій колекції “D&g” осінньо-зимового сезону запропоновані різні види жилетів з вузькими шовковими лацканами. Їх можна носити як під піджак, так і без нього. У колекції переважають двобортні моделі піджаків, зшиті з шерстяних, шовкових, жаккардових тканин і оксамиту.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1488 | Додав: Mastter | Рейтинг: 4.0/1 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz