Головна
» 2009 » Лютий » 1 » Kenzo (Кензо) чоловіки осінь-зима 2009-2010
Kenzo (Кензо) чоловіки осінь-зима 2009-2010
02:16

Ветеран жіночого pret-a-porte Антоніо Маррас представив на Тижні моди в Парижі свою дебютну чоловічу колекцію, зроблену їм для Будинку моди Kenzo. Правда, колекція у дизайнера вийшла звично жіночною: квіти, вишивка з узорами на комірцях і надмірна увага до деталей.
 

Джерелом натхнення для Марраса стала Росія і російська історія. У своєму показі він використовував радянський солдатський крій, пальто з металевими заклепками і армійські леггинси у вигляді теплої нижньої білизни. Його моделі марширували по подіуму у військових хутряних кашкетах, деколи з барабанами через плече.

Військовий силует дизайнер вирішив пом'якшити, але вельми несподівано: вишивкою і обробкою з бісеру. Елементами, які швидше асоціюються з жіночою модою, ніж з чоловічою. Великі довгасті білі гудзики, білосніжний бісер і світлі лелітки на лацканах створювали ефект тільки що минулого снігопаду.

«Так, я дійсно використовував в колекції осінь-зима 2009 рясну вишивку. Але оскільки вона не дуже яскрава, а швидше димчаста і приємно спокійна, то і виглядає цілком чоловічою. До того ж я не вірю в розділення моди на жіночу і чоловічу. Мода - це єдине ціле. А деталі одягу - це всього лише елементи паззла. І цей паззл кожен дизайнер збирає по-своєму. Це і називається авторським баченням», - доводить свою точку зору Маррас.

Крім того, що кутюрье пограв з тканиною, фактурою і деталями, він вирішив ще і пококетувати з довжиною. Укорочені штани по щиколотку дизайнер доповнив довгими шкарпетками і шкіряними мокасинами. А чоловічі кофти і жакети кутюрье, навпаки, дещо подовжив, створивши ефект жіночого плаття-туніки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1902 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz