Головна
» 2009 » Березень » 15 » АрАрАт Fashion Party
АрАрАт Fashion Party
13:33

Як біблейська гора Арарат асоціюється з сонячною Вірменією, так торгова марка АрАрАт неодмінно супроводжує Український Тиждень прет-а-порте Ukranian Fashion Week. Артистичні та вишукані АрАрАт Fashion Party традиційно відкривають головну подію української фешн-індустрії.



Відкриття нинішнього, 24-го Тижня пройшло в богемній атмосфері ретро-епохи, дух і настрій якої увібрали в себе благородні витримані коньяки «Наірі». Вінтаж та підкреслено ґротескний шик сьогодні задають тон на світових подіумах. Віддаючи данину модному тренду, постійний партнер UFW коньяк АрАрАт запросив його гостей в атмосферу 20–30-х років, героєм яких зміг відчути себе кожен присутній – театральні підмостки допомогли розкрити в собі акторів.

З модою на ретро відроджується і культура споживання вишуканих, перевірених роками коньяків, а легендарний «АрАрАт» підкреслює цю тенденцію витриманим і розкішним смаком «Наірі» – незмінним супутником тієї золотої епохи. Гості вечора стали учасниками вінтажного показу початкуючої, але вже відомої на UFW дизайнерки Катерини Пшеченко. Фінальним акордом в концептуальній атмосфері вечора стали прем’єра фотопроекту, головними героями якого були українські дизайнери, і нагородження гостя, якому вдалося найточніше витримати дрес-код вечірки.

Упродовж цілого Тижня АрАрАт пропонує гостям насолоджуватися легендарним коньяком у розслабленій атмосфері лаунж-бару, дизайн якого прикрашають акценти від дизайнера Ірини Каравай. Спостерігаючи за розвитком фешн-індустрії та новітніми тенденціями світу міцних напоїв преміум-класу, АрАрАт створює свій власний, неповторний світ, який підкреслює характер, традиції та легендарність цього коньяку, образ якого гармонійно доповнюється філософією Ukrainian Fashion Week.

Сигарний партнер АрАрАт Fashion Party – Сигарний Дім «Фортуна».

Ірина Данилевська, голова оргкомітету UFW, в Poustovit:

12 років я ношу одяг від Лілії Пустовіт. Пам’ятаю найперший костюм – чорний піджак, спідниця-олівець і біла сорочка (яка досі жива). Дуже любила речі від Сергія Бизова – вони були унікальні. В останні п’ять років у моєму гардеробі з’явилися речі з колекцій Тетяни Земскової та Олени Ворожбит, Олексія Залевського, Оксани Караванської. Рік тому – Nota Bene & Karavay, Олена Даць, Gromova Design. Дуже люблю трикотажні речі Soboleva&Vronskaya. Буквально кілька днів тому одержала в подарунок до дня народження дивовижно красиву сумку від Вікторії Ґресь. А біле пальто з колекції молодого бренду kamenskayakononova я вперше одягну в один із днів UFW.





































http://www.fashionweek.com.ua



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 868 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz