Головна
» 2009 » Березень » 15 » Зустріч на найвищому рівні
Зустріч на найвищому рівні
13:23

3 березня у віскі-ресторані «Single» відбулася зустріч голів медіапартнерів та засновників



Ukrainian Fashion Week. Такі зустрічі напередодні проведення Тижня Моди стали традиційними, як, до речі, і склад медіапартнерів.

Про події, що відбуваються на UFW, шанувальники моди дізнаються зі сторінок постійних медійних партнерів Тижня Моди. З журналів «Elle», «Ego», «Max», «Viva», «Time Out», «Фокус» ми отримуємо повне уявлення про вечірки, що відбуваються в рамках Тижня, про досягнення дизайнерів та новини наших партнерів. На сайті Главред-медіа в on-line-режимі транслюються покази українських дизайнерів. На 1-му Національному вже кілька сезонів поспіль виходять Щоденники Ukrainian Fashion Week. Особливий інформаційний патронат здійснює журнал «Сезони моди», а Видавничий Дім «Комерсант», що є постійним медіаконсалтом Тижня Моди, надає неоціненну підтримку в пошуку медіапартнерів та співпраці з ними. Ефір радіо «Європа Plus» присвячує Ukrainian Fashion Week свій найкращий час.

Цього разу основною темою зустрічі було обговорення проекту «Fashion-патріот». У що вилились дискусії цього вечора, можна побачити, озирнувшись навкруги в холах та залі ACCO International.


http://www.fashionweek.com.ua



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 792 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz