Головна
» 2009 » Січень » 27

Свої новинки на наступні осінь та зиму тут демонструють місцеві модельєри. Відкривала захід найвідоміша із супермоделей країни Гізела Бандчен.
 

Загалом представити свіжі ідеї організатори тижня моди запросили 4 десятки дизайнерів. А найвдалішими публіка та критика визнала колекції Ракель Давидович та чоловічого бренду “Ресерва”. Який троє молодих модельєрів заснували лише торік, і який уже встиг стати найпопулярнішим серед бразильської молоді. Нині бренд має 6 власних магазинів.

За словами авторів, тема нової колекції від “Ресерви” – заклик до миру, а головний образ – пост-апокаліптичний чоловік. Наприкінці показу моделі винесли на подіум білі прапори, що мало закликати до припинення конфлікту на Близькому Сході.

А модельєр Ракель Давидович шукала натхнення на вулицях Ріо. Вона переосмислила тенденції нинішньої вуличної моди й продемонструвала їх на подіумі. Особливо публіці сподобалися графічні малюнки на одязі та кольорова гамма – червоний на чорному ... Читати далі
Просмотров: 1007 | Дата: 27.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (1)


Гальяно перетворив показ колекції на шоу з чудернацькими образами.
Показ своєї останньої колекції на тижні моди у Парижі Джон Гальяно перетворив на справжнє шоу - з чудернацькими історичними та казковими персонажами. Перед глядачами проминула ціла галерея образів - французькі повстанці, англійські денді, лісові фавни чи англійські юристи в елегантних мантіях, проте без штанів. Відразу після показу Гальяно докладно розповів журналістам, що саме надихало його під час створення цієї колекції.



Джон Гальяно (дизайнер): "На створення першої секції мене надихнуло прекрасне полотно художника Гейнсборо, яка називається "Містер Ендрю та його дружина". Наступна секція - це Сан-Кюлоти і Французька революція. Потім ми маємо міфологічну істоту Пан - напів-людину, напів-цапа - дуже хороший образ, аби представити усі ці витерті шкіри, хутро - все ручна робота. А образ англійського юриста XVIII століття видався мені дуже вдалим для показу моєї останньої колекції спідньої чоловічої білизни. І зрештою - алюзія на Бо Бруммеля - першого англійського денді, який зробив чорний колір модним."

Також дизайнер зауважив, що важкі часи глобальної економічної кр ... Читати далі
Просмотров: 1523 | Дата: 27.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Рекламна кампанія Pirates від знаменитого виробника білизни для інтимних пустощів Agent Provocateur з розкішною Хеленою Крістенсен тільки відгриміла, як марка презентувала свою нову колекцію під назвою Virgins. 

Фотосесія стилізована під давньогрецьку міфологію. Юні діви, одягнені в бюстгальтери, грації, стрінги, пояси та панчохи позують на тлі стиглого винограду. Чудова весняна заміна зимової аскетично-агресивної колекції Pirates і непоганий подарунок до Дня святого Валентина.

Кожен комплект білизни, за традицією, названий жіночим ім'ям: Natalia, Nicola, Kate, Cara, Suki. Матеріали - найделікатніші, мереживо та атлас. Кольори - від ніжного пряженого молока до насиченого пурпурного.

Як відомо, Agent Provocateur - це не тільки жіночні рюші, а ще й зухвалі андрогінні елементи. До таких, наприклад, можна віднести корсет з лацканами в ретро-стилі. Додайте мереживні трусики і батіжок - і образ спокусливої та небезпечної домінатрікс готовий.
 
Просмотров: 1011 | Дата: 27.01.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz