Головна
» 2008 » Грудень » 28 » Що одіти на Новий Рік???
Що одіти на Новий Рік???
03:43

До Нового року залишається зовсім небагато. І багатьох жінок мучить сакральне питання - що вдягти до святкування? Спеціально для таких пані пропонуємо добірку з 12 новорічних суконь.
 
Всі вечірні туалети знаходяться в середньому і верхньому цінових сегментах. Втім, силуети досить прості, і за бажання можна відтворити їх у більш бюджетному варіанті.
 
Бронзова сукня Antik Batik з блискучими пайєтками та вільними рукавами в стилі 80-х - це короткий виклад всіх святкових образів: від мерехтіння гірлянд до подарунків під ялинкою. Сукню пронизує пояс-стрічка кольору бордо з ефектним бантом спереду. Заклик такий: одягнене вбрання - і дарувати вам вже нічого не треба. Дарунок - ви самі.
 
 
Другу сукню цієї ж марки, теж в пайєтках, але сріблястих, буде набагато легше зімітувати. Просто берете прозору блузу і одягаєте поверх неї спідницю-олівець в пайєтках. Дешево і сердито. Або знаходите вже готовий варіант в магазині.
 
 
Сукні Fendi - це абсолютно неповторна річ. Знайти другу таку саму навряд чи вдасться. Воно одночасно схоже на ялинку, луску і вбрання Кайлі Міноуг в одному з її кліпів, але при цьому залишається самобутнім.
 
 
Вбрання від Herve Leger настільки багате і самодостатнє, що акомпанементу абсолютно не вимагає.
 
 
Димчасто-сіра сукня від La Petite S***** доводить, що в новорічну ніч зовсім необов'язково блищати, як ялинка. Святкового ефекту можна добитися, наприклад, за допомогою елегантних складок і оксамитового поясу-банта.
 
 
Інша сукня La Petite S***** за задумом дуже схоже на вбрання від Marc by Marc Jacobs: і той, і інший вечірні туалети прикрашають солідних розмірів банти. Мудрувати з біжутерією в не варто - вистачить і перлів.
 
 
Marc by Marc Jacobs
 
 
Сукня Milly згодилася б і на будь-який інший коктейльний вечір, але саме до Нового року воно личить просто ідеально.
 
 
Вбрання кольору фуксії від Miu Miu виглядає дуже святково. Додають шику блискавка спереду і ряд кокетливих воланів під грудьми.
 
 
І знову волани - цього разу в романтичнішому виконанні Moschino. Скромна каламутно-сіра сукня-тюльпан виграє за рахунок розподілу воланів півколом, що римуються зі складками на спідниці, і яскравого атласного поясу коралового кольору.
 
 
Сукня Philosophy by Alberta Ferretti, мабуть, найскладніше з усієї дюжини - завдяки мереживу. Вбрання не було б таким гармонійним, якби не велюровий пояс кольору лососини.
 
 
Останній туалет - смугаста сукня в пайєтках від Rachel Gilbert.
 
 
За матеріалами: http://tsn.ua



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1844 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz