Головна
» 2008 » Грудень » 28

Не дивлячись на запланований візит до Лондона, Chanel відмінили тур виставки Mobile Art, амбітного проекту Карла Лагерфельда.
Вибудувана із 20 арт-об'єктів виставка Карла Лагерфельда Mobile Art зараз проходить в Нью-Йорку. Mobile Art вже побувала в Гонконзі і Токіо, але їй не судилось дістатись Лондона, Москви і Парижа.  

"Враховуючи економічну ситуацію, нам важливіше зосередитись на зростанні прибутків", - повідомила пресс-слежба Модного Будинку. 

Для ідейного натхненника виставки, Карла Лагерфельда, фінансовий чинник маловажливий: 
"Сьогодні будь-хто може сказати, що щось робиться заради грошей. Для мене важливе мистецтво".

Нагадаємо, у вересні Карл Лагерфельд відсвяткував ювілей. Дизайнеру виповнилось 70 років. Попри свій вік, Карл "у відставку" йти не збирається. Навпаки, Лагерфельд сповнений нових ідей. Тепер він розробляє не тільки одяг, але й іграшки.

Просмотров: 994 | Дата: 28.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


До Нового року залишається зовсім небагато. І багатьох жінок мучить сакральне питання - що вдягти до святкування? Спеціально для таких пані пропонуємо добірку з 12 новорічних суконь.
 
Всі вечірні туалети знаходяться в середньому і верхньому цінових сегментах. Втім, силуети досить прості, і за бажання можна відтворити їх у більш бюджетному варіанті.
 
Бронзова сукня Antik Batik з блискучими пайєтками та вільними рукавами в стилі 80-х - це короткий виклад всіх святкових образів: від мерехтіння гірлянд до подарунків під ялинкою. Сукню пронизує пояс-стрічка кольору бордо з ефектним бантом спереду. Заклик такий: одягнене вбрання - і дарувати вам вже нічого не треба. Дарунок - ви самі.
 
 
Другу сукню цієї ж марки, теж в ... Читати далі
Просмотров: 1843 | Дата: 28.12.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz