Головна
» 2008 » Жовтень » 10 » Відкрився магазин першої національної мережі жіночого одягу Yellow&Blue
Відкрився магазин першої національної мережі жіночого одягу Yellow&Blue
19:21

 


 

28 серпня у Кривому Розі відкрився магазин першої національної мережі жіночого одягу Yellow&Blue, колекції для якого створюються за участі відомих українських дизайнерів: Олексія Залевського, Наталі Глазкової, Олени Даць, Світлани Бевзи, Віктора Анісімова, Ірини Каравай та інших.


Yellow&Blue – це мережа магазинів жіночого одягу, що належить міжнародній компанії Desined Mode, яка створювалася в Україні з метою продуктивної творчої співпраці з вітчизняними дизайнерами. Yellow&Blue провадить активну експансію власних концептуальних магазинів дизайнерського одягу для жінок на всі обласні центри України. Вже відкрито магазини у Дніпропетровську, Львові (на 5 поверсі ТЦ Магнус), Кривому Розі, Донецьку, на черзі – Одеса, Київ, Запоріжжя та Харків. Yellow&Blue тільки починає свій розвиток, але вже бачить своє майбутнє в Європі та прагне задовольнити підвищений інтерес Заходу до української моди.


Компанія засновник – Desined Mode – це перший професійний баєр в Україні, що розвиває власну мережу фірмових магазинів під загальним брендом Yellow&Blue. Компанія укладає угоди з дизайнерами про створення окремих колекцій, що відшиваються обмеженим тиражем, і продає їх у своїй мережі магазинів. Такі умови є унікальними для України, але традиційними для всієї світової індустрії моди.



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1195 | Додав: Mastter | Рейтинг: 4.0/1 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz