Головна
» 2008 » Липень » 31

Всі знають, що в Україні продається багато підробок (fake) товарів відомих брендів. Хтось вважає, що всі товари в Україні - підробки, а хтось вірить у казки про конфіскат і відсутність у деяких торговців націнок .

Модники і модниці

В Україні з'являється все більше бутиків відомих світових брендів, серед недавніх новинок: магазини Bottega Veneta, Gucci, Louis Vuitton і так далі. Причина одна - українці стають все багатшими та із задоволенням витрачають гроші на себе.

Цією обставиною прагнуть користатися не тільки "пристойні" торговці і виробники, але і торговці підробками. Київ ще дуже далекий від того, щоб стати модною столицею поряд з Парижем і Міланом, але вже цілком може поборотися за звання "Мекка контрафакту". Кількість підробленого одягу та аксесуарів всесвітньо відомих брендів стрімко збільшується, причому ареал псевдо-D&G, Versace, Roderto Cavalli та інших, що давно поширився на базари, підбирається і до багатьох модних магазинів!

Як бути українцеві, який бажає отримати за свої гроші фірмові речі? Як відрізнити "палево" від оригінальних виробів? Або навпаки - вибрати підробку так, щоб ніхто не засумнівався в оригінальності речі? Відповіді на ці запитання і знайшли "Деньги".

Непідроблені цінності

Для початку необхідно розібратися в тому, що таке підробка. Природно, підробкою варто вважати будь-який виріб, на якому стоїть клеймо виробника, який ніякого відношення до даної речі не має. Простіше кажучи, якщо на футболоч ... Читати далі

Просмотров: 1723 | Дата: 31.07.2008 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz