Головна
» 2010 » Червень » 24 » Ультра модні тренди літо-2010
Ультра модні тренди літо-2010
17:15

Цього літа дизайнери знов звернулися до мінімалізму. Але це не пряме цитування брутального мінімалізму дев'яностих років. Бавовняні сукні скроєні за типом білих чоловічих сорочок, представлені в колекціях Calvin Klein і Donna Karan були жіночні і сексуальні. Прості тканини поєднувалися з віртуозною кроєм що підкреслює жіночий силует, а неймовірно глибокі вирізи, міні-спідниці і високі розрізи в колекціях Yves Saint Laurent і Michael Kors заінтріговивалі.

 

Спорт

У літньому сезоні модно бути спортивним, і мова не йде про підготовку до пляжного сезону. Дизайнери з головою поринули у світ Олімпійських ігор і спорту. Колекція Alexander Wang присвячена американського футболу. Пітер Дундас для нової колекції Emilio Pucci надихнувся дайвінгом. У колекціях Hermes і Lacoste моделі дефілювали в сукнях для гри в теніс. А в колекції Julien Macdonald дівчата виглядали як стрітрейсери дуже зухвало і сексуально.


Мілітарі

Військова форма не залишила нікого байдужим влітку 2010 року. Військова атрибутика в колекціях дизайнерів стала ще більш навмисної і прямолінійною. На подіумах у літніх колекціях присутня вся військова амуніція і бронежилети, і куртки-бомбери, і тренчкот. Жакети в колекціях John Galliano, Dsquared2 і Balmain були прикрашені еполетами, орденами і латунними гудзиками. Колір хакі, сірий, захисний камуфляж, чорні і білі кітелі заповнили подіуми. Враження було таке наче ми раптом опинилися на військовому параді.

Пастораль

Не обійшлося в цьому сезоні і без романтики. Штани нагадують креналіни, піна мережива, волани і квіточки. Літня колекція Карла Лагерфельда, Chanel, припала б до смаку самої Марії Антуанетти. Але Карл Лагерфельд не єдиний дизайнер вдатися до чарівної фантазіям, в колекції Bottega Veneta бавовняні сукні були прикрашені ручним шиттям і бантами, Vivienne Westwood порадувала нас справжніми солом'яними капелюшками романтичної епохи. Пасторальний стиль прекрасний вибір для літнього пікніка.


Принти

Принти - безсумнівний тренд сезону. У колекціях Dries Van Noten і Versace цього літа, принти були яскраві, складні, кричущі. Актуальні геометричні та квіткові візерунки в найнеймовірніших поєднаннях. Стримані і містичні етнічні малюнки були в літньому колекції Givenchy. А ось неперевершений експериментатор Alexander McQueen У новій колекції надихнувся комп'ютерною графікою, візерунки в його колекції нагадували не те про підводний світ, не те загадкових інопланетних світах.


Корсети

Корсети і бюстгальтери - черговий тренд 2010 року. Улюблена тема жіночої білизни була в колекціях Dolce & Gabbana і Jean Paul Gaultier. Не так відверто і більш романтично акцентували увагу на жіночій білизні Карл Лагерфельд у колекції Fendi і Nina Ricci.



Джерело http://bt-lady.com.ua




Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1513 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz