Головна
» 2010 » Березень » 2 » Презентація колекції Назара Хіцяка (Nazar Hicyak) у клубі Rafinad People
Презентація колекції Назара Хіцяка (Nazar Hicyak) у клубі Rafinad People
14:27

Проект „Обери свого дизайнера!” та Клуб моди „Моя ЛІНіЯ” представив шоу-показ від дизайнера вишуканого одягу Назара Хіцяка. Зустріч відбулась у стилі театралізованого дефіле. Зіркою показу стала співачка Зоряна. Назар Хіцяк показав не лише вечірнє вбрання, а й повний комплект аксесуарів власного виробництва.


Зоряна вперше спробувала себе у якості моделі. Вона любить більш спортивний стиль, але заради Назара навіть використала взуття на каблуках. Натомість сам Назар був у зручних кедах, - звичному взутті для Зоряни. Крім дефіле і представлення плаття дизайнера, Зоряна також заспівала свою нову пісню "Квітка”, як подарунок-привітання для Назара.

Енергійним доповненням імпровізованої колекції дизайнера „Зустріч світських дам” став виступ клубу спортивно-бального танцю „Карменс”.

Назар Хіцяк відомий як дизайнер, який створює одяг для українських співаків та танцювальних колективів. У списку його клієнтів – Зоряна, Руслана та балет „Життя”, Наталка Карпа, Андрій Князь, Андріана, Ірина Федишин, Остап, Юлія Рай, балет „Атлантік”.

Дизайнерський стиль Назара Хіцяка проявився завдяки професійному заняттю танцями. Як зазначає сам дизайнер, каміння Swarovski, блиск і розкіш танцювальних турнірів відображаються у його сьогоднішніх моделях.
Назара Хіцяка називають "блискучим” дизайнером. У пошитті вечірніх суконь та сценічних костюмів він використовує багато каменів Сваровські. Оздоблення однієї такої сукні може коштувати від 2 до 3 тисяч доларів.
 



 
 
 
 


 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 





Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 4464 | Додав: Mastter | Рейтинг: 5.0/1 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz