Головна
» 2010 » Червень » 24 » Модні тренди весна-літо 2010
Модні тренди весна-літо 2010
17:06

Брюки-банани, пайєтками, джинсові костюми, літні шарфи і трикотаж - про ці та інших модних новинки читай у нашому путівнику по трендам весни-літа - 2010 Модні тренди весни-літа 2010 (фото)

 1.  Сумки в малюнках
Модну сумку - 2010 можна сміливо назвати аксесуаром «два в одному». З одного боку - оригінальність і феєричність, з іншого - практичність і класичні форми. Щоб зробити таку універсальну сумку, дизайнери згадали про принті. Він дозволяє навіть звичайний клатч перетворити на стильну штучку.Наіболее популярні квіткові і африканські мотиви. Втім, досить часто зустрічаються
і тварини візерунки: тигровий, леопардовий, зебра. Що стосується розміру, то в моді, як і в минулому сезоні, або дуже місткі сумки, або зовсім маленькі. Все так само актуальні клатчі.

2. Сольна партія
У моді трапецієподібні вузькі прямі спідниці з деніму. Актуальна довжина - трохи нижче або трохи вище колін.



3. Денім: в офіс і на уікенд
Популярність джинсового одягу в принципі не дивує - мода поки не придумала нічого більш зручного. Але так багато нарядів з деніму в колекціях провідних дизайнерів не було давно! Джинсовим
стало все: штани, шорти, спідниці, жилети, жакети, сукні, комбінезони, туніки і сорочки. Причому дозволяється як комбінувати денім з іншими тканинами, так і одягатися виключно у нього. І не тільки на відпочинок, але й на роботу! В останньому випадку потрібно вибрати спідницю або штани і жакет класичного крою.





4. Носимо банани!
Початок весни не обійшлося без сюрпризів - в моду повернулися банани. Широкі в стегнах і завужені донизу штани роблять нас жіночні і приховують недоліки фігури, але красиво комбінувати їх з іншого одягом вдається далеко не всім. Запам'ятай: банани гарні з короткими жакетами і куртками чи вільними блузами і светрами. Оптимальна довжина останніх - трохи вище середини стегна. Блузи краще носити заправленими.



5. Хіт сезону - плащ
Дизайнерам, як і раніше хочеться бачити нас жіночними і елегантними. А тому вони який сезон поспіль пропонують замість курток носити плащі. Ідеальний вибір - злегка приталені модель
стриманого сірого, бежевого або болотяного кольору. Хоча популярні також червоний, бордовий і блідо-
жовтий відтінки. Актуальна довжина плаща - до колін або трохи вище. Вітаються оригінальний
комір і декоративні елементи: зав'язаний бантом пояс, великі гудзики, безліч кишень,
застібки-блискавки, рядок.


6.
Головне - ОБЛАШТУВАННЯ!
Весну-літо - 2010 називають сезоном експериментів з оформленням тканин. Все частіше акцент в одязі робиться не на крої, а на фактурі матеріалу. Дизайнерам полюбилися аплікації, вишивка, плетіння,
об'ємні візерунки. Як правило, такий декор прикрашає сукні та жакети, рідше - спідниці. Чим простіше фасон і приглушений колір одягу, тим ефектніше виглядатиме оздоблення. Будь обережніше з аксесуарами: наприклад, до пайєтками вони зовсім не потрібні.


7. ТОНКІ пояси в моді!

Від широких масивних ременів втомилися, схоже, все: і покупці, і виробники аксессуаров.Тенденціей номер один назвали тонкий лаконічний пояс з м'якої шкіри. Такий хороший і в діловому стилі, і в повсякденному одязі. До речі, зараз більшість модниць носить вузькі пояси, не вставляючи кінчик в петельки, а дозволяючи йому звисати поверх одягу. Дуже ефектно виглядає поєднання скромного чорного або коричневого ременя і літнього одягу з легких світлих тканин. До темним ж нарядам, навпаки, підійдуть білі, кремові, бежеві пояса.


8.
Вибираємо Пастель!
У весняно-літньому сезоні рекомендація купувати одяг у пастельних тонах звучіт несподівано. І все ж саме приглушені сірий, блакитний, блідорожева, бежевий і кремовий - цветафаворіти майбутнього літа. Сумки, взуття та прикраси до таких нарядам слід підбирати теж світлі. Дуже добре будуть виглядати аксесуари з металевим блиском. Втім, і сама пастельна одяг може виблискувати - сміливо носи моделі з атласу та м'якої лакової шкіри.


9. Шалік: з зими - в літо

Неймовірно популярними шаліки стали ще восени минулого года.І настільки сподобалися дизайнерам,
що ті вирішили використовувати їх для експериментів зі стилем і у весняно-літньому сезоні. Шаліки для літа шиють із шифону, гофрованих тканин і тонкої бавовни, розфарбовують в ніжні світлі кольори, прикрашають градієнтом, геометричним, тварин або квітковим принтом. Носять їх, як і взимку, обмотавши кілька разів навколо шиї і зав'язавши вузлом. Виробами з шифону доповнюють ділові жакети і блузи, а шарфи гофре вибирають до ансамблям з легкого літнього трикотажу.


10. СПІДНИЦІ будуть вже!
Прямая облягаюча спідниця до колін - кращий вибір! Вона легко комбінується з різними топами, жакетами і кофта, гармонійно виглядає і в класичному стилі, і в casual, і навіть у вечірньому вбранні. Не дивно, що саме спідницю-олівець законодавці моди зробили хітом 2010 року. Носити її
рекомендують з облягаючими джемперами, тонкими блузами і топами (обов'язково заправленими в спідницю!). Чудовим доповненням стане вузький пояс.
Піднімаємо талію! Актуальні спідниці з високою талією. Пам'ятай: вони гарні тільки з взуттям на підборах.


11. ПЛАТТЯ: в одному кольорі
Чим простіше оправа, тим яскравіше діамант. Цим правилом керуються і дизайнери, пропонуючи жінкам у новому сезоні носити однотонні сукні до колін. Такий одяг краще другий підкреслює красу і неповторність її власниці. А щоб плаття не були нудними, кутюр'є
доповнили їх декоративними елементами: вставками, драпіруванням, вишивкою. Багато моделей прикрашають паєтками. Однотонні сукні хороші тим, що ефектно виглядають і соло, і в соч Британії з елегантним річним жакетом. Оскільки акцент в такому одязі зроблений на кольорі, ретельно обирай відтінок. Светленькая підійдуть золотисті, сталеві, рожеві, бірюзові сукні. Брюнеткам краще вибрати сині, червоні, насичені помаранчеві.


12.Купуємо ШОРТИ

Поява цього предмету гардеробу у літніх колекціях очікувано. Але fashion-оглядачів здивувало те, що в 2010 році шорти стануть базової ве-могою не тільки в пляжних ансамблях, а й у повсякденних міських вбраннях. Найсміливішим стилісти пропонують носити їх навіть на роботу. Довгі, в компанії з жакетом і взуттям на підборах, шорти цілком доречні в офісі. На відпочинку ж у цьому сезоні їх краще носити з топом з паєтками або прозорою сорочкою.

13. Захоплення РОЗМІРОМ
Масивні прикраси на шию популярні вже кілька сезонів. Весна-літо - 2010 - не виняток.
Єдина зміна: на зміну великим і яскравим пластиковим аксесуарам поступово приходять
такі ж масивні металеві. Судячи з останніх показів модних колекцій, більшість дизайнерів захопилося благородним блиском золота, срібла та бронзи, холодним сяйвом сталі. Багато також різнокольорових декоративних каменів: і великих, і дрібних. Цілком доречні в весняних нарядах і намиста
(Навіть пластикові), але вони повинні бути великими і в кілька ниток. Намиста і підвіски розміру
XXL надягають переважно до однотонної одязі. Такі прикраси не варто купувати дуже худим жінкам, власницям великого бюста і невисоким дівчатам.


14.  Актуальний Трикотаж

Тільки, природно, польотним яскравий і легкий! У весняних колекціях речей з цього матеріалу - безліч! Є й тонкі облягаючі плаття, і ажурні кардигани. Але найбільше кофт з V-подібним вирізом. Основні кольори - сонячний жовтий, вишуканий рожевий, блакитний і благородний свіжий зелений. Доповнювати трикотажний наряд стилісти пропонують або летять шарфом, або ременем.



Джерело http://www.edinstvennaya.ua/




Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 3544 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz