Головна
» 2010 » Травень » 25 » Lviv Fashion Week 21 - 23 травня 2010 р
Lviv Fashion Week 21 - 23 травня 2010 р
21:26

      Завершився п’ятий сезон показів Львівського Тижня Моди, який проходив у Львові з 20 по 23 травня 2010 р. Подія відбулася у виставковому центрі LEMBERG (вул. Б.Хмельницького, 176). На Lviv Fashion Week колекції сезону осінь/зима 2010-2011 представили провідні дизайнери та нові перспективні модельєри. Було продемонстровано 24 колекції, близько 10 тисяч гостей відвідали подію, було акредитовано близько 200 представників ЗМІ з України, Росії, Білорусі, Польщі, Франції, Великобританії, США і Канади, ОАЕ.

     Триденний марафон показів п’ятого сезону Львівського Тижня Моди стартував 21 травня оригінальним дефіле у стилі Lviv Fashion Week - Lviv Fashion Week Style Show. Двадцять вісім дизайнерів прийняли участь у показі, приуроченому до ювілею Тижня Моди, і представили по одній сукні в характерних кольорах бренду Lviv Fashion Week – чорний і білий з червоним акцентом. Колекцію складали біля тридцяти різноманітних за стилістикою луків – від екстремально авангардних до класичних варіацій на задану тему. Lviv Fashion Week Style Show відкривала сукня від відомого дуету STETSYKBOLDYRYEVA, фінальним виходом стала сукня від Роксолани Богуцької. На LFWSS були також представлені роботи Олесі Теліженко, Лілії Літковської, Юлі Лехів, Петра Нестеренка-Ланька та ін.

    Свої колекції на Lviv Fashion Week продемонстрували Maryana Gromysh, Alicja Czarniecka для бренду Sax35th.com (Польща), Olesya Telizhenko, NASHE, Iryna Kovalenko, Iryna Sytyuk, Yujen fashion, Mykytuk&Yatsentyuk, Katаrzyna Bies (Польща), Roksolana Bogutska, Ulyana Barabash, Alexandr Vasilyev, Ksenia Serbin, Liliya Litkovskaya. На Львівському Тижні Моди були представлені багато нових імен: Natalia Lozynska, Natalia Filatova, Olya Romanova, MALWA-FLOREA, Salieva Irina, La Germaine, Ivanna Yukhymchuk, Syuzanna Slastion.  
      У результаті співпраці з Fashion Philosophy Fashion Week Poland, який є партнером Lviv Fashion Week, гості Львівського Тижня Моди мали можливість побачити нову колекцію autumn/winter 2010/2011 Katarzyna Bies (Польща), створену під впливом перебування в Марокко і Тунісі.
    На Lviv Fashion Week відбувся показ нової колекції Roksolana Bogutska, прем’єра якої з вражаючим успіхом пройшла на Fashion Philosophy Fashion Week Poland 7 травня 2010 р. Чіткі силуети, сучасні форми, шкіра і натуральне хутро, велика кількість аксесуарів, кольорова
гама, побудована на використанні чорного, зеленого, коричневого з червоним і білим акцентом в фінальних виходах колекції, гармонійні кольорові переходи, тканини, створені в Італії пеціально за проектом дизайнера – загальний образ колекції насичено елегантний, сучасний і стильний. Джерелом інспірації для створення колекції став стиль ар деко 30-40-х рр. з його жіночністю, вишуканістю і розкішшю.
  
     Спеціальним гостем Lviv Fashion Week став відомий російський кутюр`є і художник, президент Московського Дому Моди професор В`ячеслав Зайцев. Нова колекція SLAVA ZAITSEV вразила глядачів аристократичністю, вишуканістю, багатством декору та насиченістю кольору.

      Фінальним показом Lviv Fashion Week стала колекція Liliya Litkovskaya «Сон у зимову ніч». Це некомерційний арт-проект, в якому зовнішній лиск поступається внутрішньому світу того, хто вдягає речі. Нова колекція Лілії Літковської витримана та об’єднана ідеєю дуальності: чорне і
біле, тепло і холод, груба форма і ніжний зміст. Практично всі речі з колекції «Сон у зимову ніч» – трансформери, що відображають нестандартність мислення дизайнера та оригінальність її творчого підходу.        
    
  В рамках Lviv Fashion Week 23 травня 2010 вчетверте відбувся благочинний аукціон, кошти з якого спрямовані на закупівлю необхідного оснащення для Обласного центру дитячої ендоскопічної хірургії та хірургії новонароджених. Лотами на аукціоні стали речі інтер’єрного декору, одяг, аксесуари, картини та фото-твори, надані відомими українськими дизайнерами (Олена Даць, Роксолана Богуцька, Оксана Караванська, Лілія Літковська, Олеся Теліженко та інші), та художниками різних жанрів (Юрій Дячишин, Валерій Нестеренко та ін.).     

      Величезна кількість людей відвідала Виставковий центр LEMBERG впродовж трьох днів. Всі гості мали можливість переконатися у високому рівні організації показів і зростаючій масштабності проекту.

 

Фотографії з показу В'ячеслава Зайцева





Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1202 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz