Головна
» 2012 » Жовтень » 4 » Louis Vuitton весна-літо 2013 prêt-à-porter
Louis Vuitton весна-літо 2013 prêt-à-porter
00:40

Шахова клітка, мабуть, стала основним малюнком і головною темою всієї колекції - класичні "шашечки" дому Louis Vuitton в новому, свіжому починанні. Джерелом натхнення Марк Джейкобс послужила знаменита інсталяція художника-концептуаліста Даніеля Бурена "Дві дошки", встановлена ​​в парадному дворі Пале-Рояль в Парижі: три різні по висоті так названі колони Бурена знайшли відповідність в довжині прямих спідниць і суконь - міні, міді, максі. До слова, саме Даніель Бурен в цей раз допоміг Джейкобсу з оформленням майданчика для шоу.

 

http://si.wsj.net/public/resources/images/OB-UV093_1003LV_H_20121003060717.jpg

Заключний день паризького тижня моди розпочався сьогодні із шестихвилинного шоу Louis Vuitton, наскільки енергійним, настільки ж коротким. Моделі в костюмах немов з епохи 60-х - схожі носила героїня Одрі Хепберн у фільмі "Як вкрасти мільйон" Вільяма Уайлера - парами спускалися з ескалаторів і ступали на блискучий підлогу, схожу на величезну біло-жовту шахову дошку.

 

Дивовижно: у порівнянні зі складносурядною концепцією минулого сезону з інсталяцією у вигляді перону і паруючого паровоза початку XX століття, з якого з'являлися дами в шикарних туалетах, весняно-літній шоу здається напрочуд простий, такій собі light-версією звичних нам колекцій Louis Vuitton. "Після романтики вокзалу і тієї казки ця колекція виявилася сильною сама по собі - без будь-якої необхідності в якійсь фонової історії," - коментує Марк Джейкобс. І ми з ним беззаперечно погоджуємося.

 




Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1490 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz