Головна
» 2010 » Червень » 17 » Весна-літо 2011 круїзна колекція Ніна Річчі *Spring-Summer 2011 Resort Nina Ricci*
Весна-літо 2011 круїзна колекція Ніна Річчі *Spring-Summer 2011 Resort Nina Ricci*
15:38

Цього разу ми хотіли б Вас ознайомити з круїзною колекцією відомого бренду Ніна Річі (Nina Ricci), яка була створена під керівництвом нового креативного директора Пітера Коппінг (Peter Copping), який ще не так давно був «правою рукою» Марка Джейкобса (Marc Jacobs) в компанії Луї Віттон (Louis Vuitton), і тепер менш ніж за рік радикально змінив напрям колекцій бренду. На відміну від безглуздо-епатажних творінь Олів'є Тейскенса (Olivier Theyskens) стараннями Пітера Коппінг (Peter Copping) образ Ніна Річі (Nina Ricci)став куди більш романтичним і м'яким. Так нова круїзна колекція весна-літо 2011 від Ніна Річі (Nina Ricci), побудована на романтичних, жіночних образах і м'яких палітрі пастельних відтінків.

Стильний коктельний
наряд, тренч, легке повсякденне плаття, пляжний одяг, класичне поєднання
спідниці і жакета - вся ця серія надзвичайно елегантних ансамблів, за словами Пітера Коппінг (Peter Copping) була створена під натхненням образу Джекі Кеннеді-Онассіс епохи шістдесятих. Ультра-жіночний стиль
колекції забезпечили тканини - мереживо, жоржета, шовк - і м'які відтінки коралового, бежевого, світло-зеленого, лимонного і блідо-рожевого.












































Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 2015 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz