Головна
» 2011 » Лютий » 27 » Гвен Стефані представила колекцію рокерського шику
Гвен Стефані представила колекцію рокерського шику
23:59

Відома співачка і дизайнер власного бренду LAMB Гвен Стефані представила власну колекцію чарівного рокерського шику.

Показ, який до слова закрив тиждень моди у Великому Яблуці пропонує вбрання від офісних костюмів для роботи, грайливих міні для вечірок аж до вбрання сучасної матусі та зірки на червоній килимовій доріжці.

Гвен розділила показ на 6 частин змішуючи тенденції минулих та позаминулих сезонів. Кожна категорія отримала власну музику, відео-заставки та моделей. Манекенниці одна за одною приміряли на себе стиль мілітарі, раггама́ффін, гламур а також вбрання схоже до класичного Англійського. Кожна частина мала і свої окремі зачіски та макіяж...

Ультрамодним віянням цієї колекції стали жіночі костюми і галстуки до них у денді-стилі, а також светрики та спіднички бунтівної школярки. І хоч Гвен завжди розповідає як любить моду, її справжньою пристрастю була і залишається музика.

"У нас є близько десяти записаних пісень, і тому коли я повернуся додому буду продовжувати працювати над ними щоб ще дещо дописати..Все це увійде до нашого нового альбому, Не можу дочекатися щоб поділитися із вами цим матеріалом..”, - каже співачка, дизайнер Гвен Стефані.

Продемонстрована колекція покликана підтвердити ідею, що мода може бути веселим і захоплюючим заняттям. Сьогодні ви можете перевтілитись в богемний шик, а завтра приміряти на себе образ сміливої школярки у цьому вам з радістю допоможе модний бренд LAMB.








Джерело http://24tv.ua/



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 845 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz