Головна
» 2010 » Березень » 30 » D&G чоловіча колекція осінь-зима 2010-2011
D&G чоловіча колекція осінь-зима 2010-2011
17:10

На початку 2010 року в Мілані була представлена чоловіча колекція молодіжного бренду «D & G». Як завжди, дана колекція менш офіціозна, ніж головна лінія Дому «Dolce & Gabbana». Модельєри Доменіко Дольче і Стефано Габбана (Domenico Dolce and Stefano Gabbana) створили неформальний образ активного молодої людини, яка любить спорт, швидкість і забавні пригоди. Дизайнери представили свою версію того, як він має виглядати під час катання на сноуборді або лижах, в обідню перерву і на вечірці. Моделі дефілювали під музику Мікі: «Toy Boy» and «Blame it on the Girls».
 
Головним предметом колекції стали трикотажні вироби, лижні костюми і дуті, утеплені чоботи на шнурівці. За задумом авторів - це все, що потрібно для активного життя на схилах. Як доповнення, служать окуляри для сноуборда, а також шерстяні рукавички на шкіряних застібках і шарфи з хутра лисиці.
 
Незвичайно позитивний музичний супровід гармоніював з декором багатьох моделей одягу. Наприклад, деякі футболки були прикрашені принтами діснеївського героя - Міккі Маусом, а светри - оригінальними геометричними орнаментами зі стилізованими оленями і сніжинками. Також варто відзначити, різні комбінезони, які, безумовно, стануть одним із трендів майбутнього сезону.
 
В якості верхнього одягу, модельєри запропонували дублянки на хутрі, в'язані жилети, як на пуху, так і на хутрі. У фіналі показу була представлена серія смокінгів білого і чорного кольорів, які пропонується носити з дутими чобітьми. Такий варіант, звичайно, можливий тільки в тому випадку, якщо вам дійсно не більше 27 років і, ви можете дозволити собі такий сміливий експеримент.

































































































































































































Офіційний сайт : www.dolcegabbana.com/deg
Джерело http://www.f2f-mag.ru Фото http://www.gq.com




Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 2247 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz