Головна
» 2010 » Вересень » 25

Почесним гостем наступного Lviv Fashion Week стане Kenzo Takada. Відомий в цілому світі японський модельєр, засновник бренду Kenzo, вперше відвідає Україну і Львів 29 – 31 жовтня 2010 в рамках проведення Львівського Тижня Моди.

      Kenzo Takada – одне з найбільш відомих імен у світовій моді. Творчість японського дизайнера стала втіленням новаторських, незвичних для європейців підходів в одязі, руйнуючим стереотипи експериментом. Він був першим із модельєрів, що впровадив японський стиль в моду і почав широко використовувати етнічні мотиви в колекціях, першим, хто випустив парфуми під власним ім’ям, дизайнером, який створив оригінальний яскравий стиль, поєднуючи елементи східної та європейської естетики. 



      Кензо Такада народився у 1937 р. в провінції Хіого в Японії. Одягом і модою почав захоплюватися дуже рано. Перспектива навчання в школі модельєрів, де готували лише дівчат, була практично нереальною для хлопця, сімейні традиції вимагали від якого кар’єри літератора. Поступивши за вимогою батьків в університет на факультет англійської літератури, Кензо протримався там один семестр, після чого по ... Читати далі

Просмотров: 1157 | Дата: 25.09.2010 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz