Головна
» 2009 » Жовтень » 11

У Львові готуються до тижня моди.
Цьогоріч львівське фешн-дійство поміняє прописку - модельєри та глядачі показів збиратимуться у Палаці мистецтв. Як завжди, очікують гостей з ближнього зарубіжжя, Франції і навіть Лівії. Лівійська дизайнерка Рабія Бен Барка стане шанованим гостей Львівського тижня моди.  Серед учасників – Роксолана Богуцька, Ciphner & Matylda (Польща), Christophe le Bo (Франція), спеціальний гість – Rabia ben Barka (Лівія).
Дарія Янковська (організатор Lviv Fashion week): "Це дизайнер, який одягає лівійського лідера Муаммар Каддафі. Це відоме ім’я досить. Її також називають послом лівійської моди. В New York Times, де про неї пишуть. На каналі "Ельджазіра" теж про неї пишуть. Тобто це є дизайнер номер один в Лівії."
Стартуватиме тиждень моди конкурсними показами під назвою "Саботаж", який стане частиною польського конкурсу дизайнерів "Золота нитка". Серед інших запланованих заходів - благодійний аукціон. Дизайнери продаватимуть аксесуари, створені у парі з кимось із знаменитостей. Виручені кошти передадуть на потреби дитячої лікарні.
Катерина Пилип'юк (куратор благодійного аукціону): "Серед пар, які сформувалися, можу сказати: Петро Нестеренко-Ланько і Іван Малкович, відомий письменник, Мар’яна Курій і Юрій Гнатковський, ще поки директор П ... Читати далі
Просмотров: 1047 | Дата: 11.10.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz