Головна
» 2009 » Травень » 11

Модний будинок Versace відновить виробництво аксесуарів з компанією Versus.
 
Праворуч Донателла Версаче
 
Спадкоємиця сімейної імперії Донателла Версаче всерйоз зайнялася питанням розширення компанії, повідомляє Glamurchik.
 

Господарка культової марки підписала угоду про поновлення виробництва жіночих та чоловічих колекцій одягу та аксесуарів Versus, починаючи із сезону весна-літо 2010. А в 2011 році вона обіцяє відкрити 20 бутіків Versus.
 

Після підписання угоди з Versace модний бренд Versus знову розширить свій асортимент одягу, плануючи стати новим культовим ім'ям у світі повсякденної розкоші.
 
Джанкарло Ді Різіо, Донателла Версаче
 
 
 
Просмотров: 912 | Дата: 11.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)


Екологія не закінчується на збереженні довкілля, вона поширюється навіть на моду, яка у 21 столітті не може стояти осторонь від глобального екологічного руху. Поняття fashion сьогодні щораз більше стосується не лише зовнішнього вигляду, але й раціонального використання одягу.
  
Відмінності між екологічним та звичайним одягом не завжди можна визначити з першого погляду. Натуральна тканина - лише один з показників. Різниця виявляється в ідейних переконаннях модельєрів, екологічному та етичному підході до виготовлення одягу.
Екомода починається з дизайну (практичність та зручність) і закінчується готовим виробом. При цьому важливою умовою є дотримання екостандартів на виробництві та зменшення шкідливих викидів при транспортуванні одягу.
Висновок напрошується очевидний - купувати практичний одяг вітчизняного виробника.
Про екологічну моду, як виявилося, українські дизайнери знають не з чуток. Вже понад рік українським модникам та модницям пропонують натуральний одяг, який має свою історію та є виразником ... Читати далі
Просмотров: 2629 | Дата: 11.05.2009 | Рейтинг: 5.0/1 | Комментарии (0)


У розпалі травня усі на пікнік в одязі від марки "Village Glam".
 

Антін Мухарський та Сніжана Єгорова презентували вбрання, створене спеціально для відпочинку на природі: яскраві кольори, натуральні тканини та принти картин 30-60 років.
Антін Мухарський (автор ідеї): "Є традиційний народний живопис, є видатні майстри - Марія Приймаченко, Катерина Білокур. Низка видатних митців сучасності, які працюють. Але це така своєрідна пам’ятка невідомим художникам, які це робили в умовах радянської дійсності."
На створення колекції із 24 одиниць пішло майже два місяці. Використовували лише приємні на дотик тканини: льон, бавовна й трикотаж. Перші зразки вбрання для пікніків Антін та Сніжана випробували на собі. Кажуть - одяг легко носиться, добре переться та гарно виглядає. В основі жіночої лінії - картина "Оленка з оленем", де головна героїня - молода приваблива жінка, що знає собі ціну.
Сніжана Єгорова (автор ідеї): "Мій чарівний чоловік завжди бідкався, що чоловікам, мужчинам нема чого носити. Дуже харизматичного одягу не вистачає. І ми вирішили, все ж таки створити і чоловічу колекцію. І вирішили для Оленки створити віртуального хлопця, такого гарного, який би був їй до вподоби. І стояв би поруч з нею."
Загалом, увесь одяг роз ... Читати далі
Просмотров: 1098 | Дата: 11.05.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz