Головна
» 2009 » Квітень » 02

Відомі письменники своєю появою на подіумі відкриють третій, весняний Lviv Fashion Week. Ефектні та елегантні Марія Матіос, Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко, Наталка Шевченко, Галина Вдовиченко, Анна Багряна, Ярослава Литвин, Андрій Кокотюха та натхненниця літературного конкурсу «Коронація слова» Тетяна Логуш представлятимуть високу літературу в царстві високої моди. Моделі-письменники будуть виходити з останніми виданими творами власного авторства.
Літературний конкурс «Коронація слова» представляє показ колекції відомого дизайнера Юлії Лехів в рамках Lviv Fashion Week (3 квітня, 19.00). Літератори, лауреати конкурсу «Коронація слова» вийдуть на подіум у приголомшливих вбраннях. Відчуття стилю – не лише в літературі. Красиві речі та розумні книжки – обов’язкові атрибути цікавого і повного життя.
Під час дефіле глядачі побачать і почують ще й унікальне барабанне шоу від гурту «Олідрам». Після показу відбудуться автограф-сесії письменників біля стенду «Книжкові джерела». Спільними зусиллями письменників та глядачів, які принесуть по книжці з власних бібліотек, буде зібрано бібліотеку для спільноти колишніх безпритульних «Оселя» в м.Винники.
О 21:00 розпочнеться автограф-сесія з усіма письменниками-моделями.
Літературний конкурс «Коронація слова» є проектом компанії "Крафт Фудз Україна".
Просмотров: 940 | Дата: 02.04.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz