Головна
» 2009 » Березень » 28

Дизайнер Світлана Калініченко, яка працює в жанрі арт-фешн, влаштувала закритий показ своєї колекції “Без назви”. Арт-фешн - напрям ще не надто популярний в Україні, однак глядачі по-достоїнству оцінили експерименти дизайнерки-мисткині.



Наталка Карпа (співачка): “Я взагалі вважаю, що арт-культура, арт-покази, вони надзвичайно цікаві, вони дуже перспективні, і за ними майбутнє. Якісь певні елементи, можна однозначно використовувати в своєму гардеробі щодня, це буде цікаво”.
Кожна модель представляла окремий образ. За словами дизайнерки, колекція творилась на одному диханні. Використовувались лише натуральні тканини - вовна, гіпюр, шифон, шовк тощо.
Світлана Калініченко (дизайнера): “Хотілося показати в першу чергу, що мода буває не тільки одноманітною, з моделями, але вона буває різноколірною, різноплановою, з різними людьми. Тому що у мене в показі не бере участь не одній професійній моделі, це все мої друзі, ці люди знайомі, просто красиві дівчата, які так само можуть чудово виходити і показувати одя ... Читати далі
Просмотров: 1066 | Дата: 28.03.2009 | Рейтинг: 0.0/0 | Комментарии (0)

Швидкий перехід

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz