Головна
» 2009 » Лютий » 21 » Показ Barbie і парад червоних платтів Hearth Truth Red Dress в рамках Нью-йоркського Тижня моди
Показ Barbie і парад червоних платтів Hearth Truth Red Dress в рамках Нью-йоркського Тижня моди
16:54

В рамках Нью-йоркського Тижня моди пройшов показ, присвячений 50-річному ювілею найзнаменитішої ляльки в світі, - Barbie. Всього в дефіле взяло участь 50 дизайнерів, серед яких такі імена як Calvin Klein, Donna Karan, Tommy Hilfiger, Diane Von Furstenberg, Marchesa і Vera Wang.




Присутні в Нью-Йорку знамениті модельєри і дизайнери відзначили 50-річчя культової ляльки Барбі, представивши публіці її новий гардероб в стилі haute couture. Лялькові костюми, створені Кельвіном Кляйном, Донною Каран, Томмі Хілфігером, Діаною фон Фюрстенберг і лондонським майстром по червоних килимах, Маршезою,
демонстрували зовсім не іграшкові, а справжні моделі.

Подіум, на який виходили "барбі", нагадував традиційний ляльковий будинок з рожевими шторами на вікнах. Присутні в залі нью-йоркські пані, що не так давно грали в ляльки, а також їхні дочки, захоплено скрикували при появі моделей, одягнених як улюблена іграшка.

Найбільш екстравагантними були визнані наряди від Боба Меки (золотий головний убір із страусиним пером) і Патрісії Філд (комбінезон з однією штаниною).

Показ відкрив фильм-"біографія" Барбі. Потім перед публікою з'явилася модель в чорно-білому купальнику і волоссям, зібраним в "кінський хвіст": саме так виглядала найперша з білявих красунь фірми Mattel. Всього на честь ювілею найпопулярнішої в світі ляльки на подіум вийшла 51 модель, не рахуючи "Кена", незмінного супутника Барбі. Цього вечора він був одягнений в джинси і чорний оксамитовий жилет.

За півстоліття в 150 країнах світу було продано понад мільярд Барбі. Трохи більше року тому були достовірні дані про те, що кожної секунди в світі продається 3 культових ляльки. За 50 років Барбі змінила близько 100 різних "професій" і "виховала" більше 40 домашніх і диких тварин, серед яких були кішки, собаки, коні, панда, левеня і зебра.

20 лютого показом нарядів Барбі відкриється Тиждень Високої моди в Лондоні.








































Показ, присвячений 50-річному ювілею найзнаменитішої ляльки в світі, - Barbie.


Джерело http://www.etoday.ru





Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 1280 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz