Головна
» 2008 » Листопад » 21 » "Еротична мода": що варто носити цієї осені?
"Еротична мода": що варто носити цієї осені?
00:19

"Особлива охайність силуету, довжина міні та романтизм аксесуарів робить сьогоднішню жіночу моду по-особливо еротичною", - розповіли  дизайнери Тетяна Островерхова та Віктор Завадський.

Сонячні дні перших днів осені особливо тішать, адже попереду - холод, дощі та листопад. Але для модниць навіть у цих погодних змінах є великий позитив: можна пройтись по магазинах і оновити свій гардероб.

Утім, треба знати, як правильно "шопати".

Ми звернулось до українських дизайнерів з невеличким проханням: надати максимально чіткі відповіді на декілька запитань, які не дають спокійно спати не одній шанувальниці модного вбрання. Виключно з їх експертних висновків ми і створили цю шпаргалку.

А ля "міські божевільні"

"Останнім криком сезону є яскраві аксесуари та нестандартні рішення і поєднання стилів та кольорів, величезні ботфорти, величезні сумки чи навпаки, дуже маленькі сумки", - ділиться інформацією дизайнер Андре Тан.

І одразу попереджує: "Запам'ятайте основне правило: як тільки річ перейшла в категорію must have, її одразу варто ховати у шафу, адже справжня модниця не може собі дозволити таких промахів. А щоб використовувати речі з минулих сезонів разом з новинками цьогорічного, треба їх змішувати з модними нині аксесуарами".

Ми не випадково розпочали нашу шпаргалку з аксесуарів: саме на них найбільше наголошували дизайнери.

"Аксесуари мають бути великими і виразними. Актуальними є браслети та рукавички, оскільки модним є вкорочений рукав", - додають Тетяна Земскова та Олена Ворожбіт.

Але якщо раніше всіляке намисто та підвіски були логічним завершенням образу, то тепер "можна сміливо експериментувати, комбінуючи різні стилі а ля Сара Джесіка Паркер - "міські божевільні", - підбадьорює несміливих модниць Тан.

Сумки ж залишаються переважно великими. "Вони або прямокутні, подовжені в ширину, або прямокутні та подовжені донизу", - додає Оксана Бала, директор ТМ "Роксолана Богуцька".

Взуття має бути без видовженого носка. Каблук дещо масивніший, напівкруглий. І не забувайте про ремені: особливо актуальними є широкі.

"Дуже модні прорезинені пояси, з пряжками. Вони носяться саме на талії, але це для жінок, що мають талію", - додає Бала.

Назад у 60-ті!

Дуже модний стиль 60-х років, переконує директор ТМ "Роксолана Богуцька". При цьому крій дуже спокійний, акцент може бути на рукавах, можуть бути зборки на плечах.


"Модними є вільні силуети. За допомогою м'якого широкого ременя можна поставити акцент на талії, хоча це й не обов'язково.

Талія в цьому сезоні не простежується ні в сукнях, ні в жакетах, на в пальто", - розповіла нам дизайнер Вероніка Жанві.

У гардеробі кожної модниці має бути і "спідниця-олівець" (а ля Жаклін Кеннеді), і "шатни-сигаретки".

Але якщо фасони спідниць можуть бути дуже різними, то довжина у цьому сезоні важлива, переконують Тетяна Островерхова та Віктор Завадський. Максимальна довжина спідниці - трохи нижче коліна. Ремінь повертається на талію.

Модна сукня взагалі нагадує дизайнерам "дитяче платтячко".

"Якщо брати сукенки, то це тоненька шерсть, кашемір і дуже простий крій. Наприклад, якщо це звужена на талії сукня, то вона не облягає тіло, а просто звужена, з тоненьким поясочком на талії. Або з широким поясом, який опущений на стегна", - розповідає Оксана Бала.

Адже мода-модою, а жіноча фігура диктує свої вимоги. І не кожній дамі пасуватиме вузенький ремінь на талії.

Мода на штани цьогоріч має дві тенденції:
дуже широкі штани, які спереду біля поясу мають дві-три складки. Вони роблять гарну фігуру;
або ж традиційні брюки-дудочки, які видовжують силует, і жінка буде виглядати стрункішою. Не можна поєднувати широкий балахонистий верх і такий самий низ, застерігають дизайнери.

Як переконують Земскова та Ворожбіт, "окремою темою у цьому сезоні є пальто".

"Тут більш виразні силуети. Чіткі, майже графічні. Вони можуть бути розширені до низу, під ремінь, з м'яким плечем, зі складками на грудях, декоровані хутром, з великими шарфами", - кажуть дизайнери. Оксана Бала додає, що модне пальто має ще й загнутий рукав, але такий, що можна розгорнути. Вероніка Жанві доповнює картину великими ґудзиками.

Найвдаліші кольори для пальто: сіро-сріблясті тони, темно-коричневий та золотистий.

Знову модним стає трикотаж (всілякі туніки, сарафани, сукні). А якщо на в'язаному виробі будуть ще й фактурні товсті коси, то таке вбрання цьогоріч виглядатиме дуже модним. А надто, якщо виріб буде без рукавів, а ви не забудете про високі рукавиці до ліктя.

"Светри будуть популярні грубої машинної в'язки з орнаментами, але однотонні, світло-сірі, молочні, світло-сірого машинного кольору. І вони поєднуються з гарними аксесуарами, з тими ж рукавицями, або із широкими спущеними рукавами", - каже директор ТМ "Роксолана Богуцька".

Модний жіночий светр може як тісно прилягати до тіла (з високим "горлом"), так і бути таким собі хуліганським, з широкими рукавами, переконують Островерхова та Завадський.

"Тканини, які ідеально підходять для холодного сезону, - шерсть, вельвет, твід і хутро", - розповідає Вероніка Жанві. Дизайнери зазначають, що особливо актуальним є тканини з блиском, "металізовані". Але вони мають бути м'якими.

На цю осінь варто запастись одягом усіх відтінків сірого, а також синім, фіолетовим, зеленим та жовтим вбранням.
"Повертається також чорний, який до кінця так нікуди і не йшов", - кажуть дизайнерки Земскова та Ворожбіт.

Квітковий візерунок поступається геометричному. "Хіт сезону - клітинка. Дрібна, велика, яскрава. А також "курча лапка". Модне також мереживо (як деталі, так і цілий виріб), - додають дизайнери.

У ділових костюмах бізнес-леді варто обирати широкі штани зі стрілками, комбіновані з широким корсетним паском і блузою, яка не тісно облягає тіло.

"Кольори - чорний, сірий. Деталь - широкий ремінь з тієї ж тканини, що й штани. Цей ремінь значно подовжить ноги і зробить фігуру стрункішою. Блузка може бути білого чи чорного кольорів, з великим бантом і широкими рукавами", - розповіла нам Вероніка Жанві.

Альтернативою звичайному діловому костюму може бути спідниця (довжина до колін і вище) і жилетка, вважає Жанві.

"Незамінним у діловому стилі залишаються чорно-білі сукні, сарафани, костюми. Коричневий та сірий, червоний і синій - це ті кольори, які актуальні для ділового гардеробу сучасної жінки", - підсумовує Жанві.

І не забувайте про аксесуари та довжину міні. Так ви виглядатимете "особливо еротично".
 
 
 
 
Усі відтінки сірого цієї осені особливо актуальні.
Дизайнери переконують: "писк сезону" - ось такі високі рукавички
Хутро не здає свої позиції. Разом зі шкіряними виробами, воно залишається модним, твердять в один голос українські дизайнери.
Металічний блиск та аксесуари. Така коктейльна сукня має бути у гардеробі кожної модниці, переконує Верніка Жанві.
"Все, що блищить і нагадує метал - це хіт сезону і найдієвіший спосіб звернути на себе увагу", - каже Жанві
Дизайнери радять запасатись трикотажним одягом. Переважно сірого та коричневого кольорів
Тканини в осінніх колекціях м'які
Чітких критеріїв модної куртки дизайнери не називають. Кажуть, цей верхній одяг може бути цієї осені найрізноманітнішим
А от чорний колір та широкий ремінь - це якраз те, що треба модниці
Як зазначають Тетяна Островерхова та Віктор Завадський, довжина спідниць та суконь має бути вище колін. Тут і далі фото з колекції згаданих дизайнерів
Зверніть увагу: модно виглядатимуть і великі гудзики на пальто
Без червоного теж ніяк. Про цей колір дизайнери теж радять не забувати
Через модну довжину суконь та спідниць, романтизм аксесуарів та охайність силуету Островерхова та Завадський називають нінішню осінню моду "по-особливому еротичною"
 
 
 



Прикріплення:
Категорія: | Переглядів: 4286 | Додав: Mastter | Рейтинг: 0.0/0 |


Всього коментарів: 0


Розділи новин

Форма входу



Пошук

Друзі сайту

Волосся харчування

Міні-чат

200

Статистика


Всього онлайн: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг від uCoz